Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
Леле толку сме фрустрирани што сакаме да пукаме сеир на нејзин грб.Немате попаметна работа па пљукате луѓе.На форум сте големи газди во живо сте големи ништожници.Мене не ми се свиѓа но ако нејзе тоа ја прави среќна нека си го фура филмот.Ако не ви се свиѓа немора воопшто да го гледате.Плус вие ја дигате популарноста ако не сакате да биде популарна не го гледајте.П.С не ми треба стројници за било која работа во мојот живот,ако сакам сам ќе си се запознаам.

И шо сеа бе девојко???Точак да ти купиме???:facepalm:

цензура на кајгана за овакви моменти под итно!

Очигледно дека девојката не знае дека постои темава :) ограничете и го пристапот само до таа тема , барем додека се стабилизира ;)

Леле толку сме фрустрирани што сакаме да пукаме сеир на нејзин грб.Немате попаметна работа па пљукате луѓе.На форум сте големи газди во живо сте големи ништожници.Мене не ми се свиѓа но ако нејзе тоа ја прави среќна нека си го фура филмот.Ако не ви се свиѓа немора воопшто да го гледате.Плус вие ја дигате популарноста ако не сакате да биде популарна не го гледајте.П.С не ми треба стројници за било која работа во мојот живот,ако сакам сам ќе си се запознаам.
Пиши и ПП да се запознаете. ;)

Се заљуби, а?

Не е за смеење... таа нејќе ама нешто одвнатре ја тера;)

Абе оти толку краток дел од песната? Дај бе девојче запеј повеќе... :свиркам:
И озбилно, ако примаш музички желби, кажи. Јас многу сакам да ми ја испееш Кукавица. Плииис?:vozbud:
Иначе се изнасмеав на многу реплики тука. Не е страшно додека не штетат. Девојчето си го бара, па еве си го најде. Не треба за коси да се фаќаме дали е тоа во ред или не. Кој како си сака... од неа слобода имаме.:P:icon_lol:

Одлично... едвај чекам да чујам што ќе биде следно од тебе..:cuc:

Абе оти толку краток дел од песната? Дај бе девојче запеј повеќе... :свиркам:
И озбилно, ако примаш музички желби, кажи. Јас многу сакам да ми ја испееш Кукавица. Плииис?:vozbud:
Иначе се изнасмеав на многу реплики тука. Не е страшно додека не штетат. Девојчето си го бара, па еве си го најде. Не треба за коси да се фаќаме дали е тоа во ред или не. Кој како си сака... од неа слобода имаме.:P:icon_lol:

Ама чекај...сакаш да ја запее македонската народна Кукавица и малку на диштанс ? :D

Објасни и поубаво да не има збрки... :pos:

Предлог за песна наредна т.е обработка, нешто од Витни Хјустон, онака чувствувам дека високиве тонови ти одат најдобро :) оптегарчи ја

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom