Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
S

Stef Bachatero

Гостин
Леле толку сме фрустрирани што сакаме да пукаме сеир на нејзин грб.Немате попаметна работа па пљукате луѓе.На форум сте големи газди во живо сте големи ништожници.Мене не ми се свиѓа но ако нејзе тоа ја прави среќна нека си го фура филмот.Ако не ви се свиѓа немора воопшто да го гледате.Плус вие ја дигате популарноста ако не сакате да биде популарна не го гледајте.П.С не ми треба стројници за било која работа во мојот живот,ако сакам сам ќе си се запознаам.

Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
И шо сеа бе девојко???Точак да ти купиме???:facepalm:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848
цензура на кајгана за овакви моменти под итно!

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
Очигледно дека девојката не знае дека постои темава :) ограничете и го пристапот само до таа тема , барем додека се стабилизира ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Леле толку сме фрустрирани што сакаме да пукаме сеир на нејзин грб.Немате попаметна работа па пљукате луѓе.На форум сте големи газди во живо сте големи ништожници.Мене не ми се свиѓа но ако нејзе тоа ја прави среќна нека си го фура филмот.Ако не ви се свиѓа немора воопшто да го гледате.Плус вие ја дигате популарноста ако не сакате да биде популарна не го гледајте.П.С не ми треба стројници за било која работа во мојот живот,ако сакам сам ќе си се запознаам.
Пиши и ПП да се запознаете. ;)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Се заљуби, а?

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Не е за смеење... таа нејќе ама нешто одвнатре ја тера;)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Абе оти толку краток дел од песната? Дај бе девојче запеј повеќе... :свиркам:
И озбилно, ако примаш музички желби, кажи. Јас многу сакам да ми ја испееш Кукавица. Плииис?:vozbud:
Иначе се изнасмеав на многу реплики тука. Не е страшно додека не штетат. Девојчето си го бара, па еве си го најде. Не треба за коси да се фаќаме дали е тоа во ред или не. Кој како си сака... од неа слобода имаме.:P:icon_lol:

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Одлично... едвај чекам да чујам што ќе биде следно од тебе..:cuc:

M

Mamba.

Гостин
Абе оти толку краток дел од песната? Дај бе девојче запеј повеќе... :свиркам:
И озбилно, ако примаш музички желби, кажи. Јас многу сакам да ми ја испееш Кукавица. Плииис?:vozbud:
Иначе се изнасмеав на многу реплики тука. Не е страшно додека не штетат. Девојчето си го бара, па еве си го најде. Не треба за коси да се фаќаме дали е тоа во ред или не. Кој како си сака... од неа слобода имаме.:P:icon_lol:
Ама чекај...сакаш да ја запее македонската народна Кукавица и малку на диштанс ? :D

Објасни и поубаво да не има збрки... :pos:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Предлог за песна наредна т.е обработка, нешто од Витни Хјустон, онака чувствувам дека високиве тонови ти одат најдобро :) оптегарчи ја

Kajgana Shop

На врв Bottom