Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
У Распеани Скопјани удружи се, иста сорта сте..музикална.:)

Дечки, сериозно, јас сфаќам заебанција на тема во ЧДА која авторот сам ја отворил за да му прима коментари.
АМА, навредливите коментари подлежат на санкции. Избришав 4-5 мислења. Ако прочитам нешто слично во иднина, ќе има казнени поени.

таман работа да не те памтиме баш преѓеска со школскиот те зборувавме шо како....

Секој почеток е тежок, језда твоево нема ни п од почеток.
Али со среќа у секој случај, ју нид ит.

Што е потрагично, девојчево што и треба помош или пациентиве што ја вреѓаат.
А зашто на пациентите што ја вреѓаат? Па таа сама си го направи тоа, никој со сила не ја терал да го стави видеото на јутуб, да не го ставеше никој никому ништо немаше да рече. :)

Моментот кога Мартин Гичев ќе слушне како пее неговата стара љубов. :vozbud:
Нека се кае цел живот за приликата што ја пропуштил да биде со најславната пејачка. :icon_mrgr:

А зашто на пациентите што ја вреѓаат? Па таа сама си го направи тоа, никој со сила не ја терал да го стави видеото на јутуб, да не го ставеше никој никому ништо немаше да рече. :)
Тоа тотално оправдува да вреѓаш некој што не го ни знаеш и на кој очигледно му треба некоја помош. Тоа ќе надополни за секој пат кога си ќутела и не си му кажала нешто на некој.

Продолжи да пееш , многу ми се игра.
1eb.gif

Знаев дека кај да е ќе се појави "докторот" за терање сеир :pipi:
Сеа чичко Саладин ќе им покаже на младите деца како се тера сеир. Или не?
Мразам да одговарам субјективно на некоја банална тема, но никаде не се прокламирам за експерт. Едноставно дебилно ми е да се смеам на ретардирани испади слични на ова што девојчево ги прави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom