Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Абе луѓе вие тачни сте или не сте? :) ами зад секоја добра КОБИЛА се крева голема прашина
Според мене и многу други луѓе ЈАС знам да пеам и да погодам во срце со песна. А тоа целосно ме исполнува
Не сакам никому да се докажувам, едноставно си го фурам мојот филм!
No words. Not even a face palm.

Only silence...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.150
Поени од реакции
83.864
Која си па ти сега?
Зашто некој би требало да те памти?
Ја сум одамна тука и појма неам која си.

Зашто толку ја хејтате?

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.662
Поени од реакции
35.300
‘‘ Се сеќавате на мене нели?‘‘ - Зар ваков талент се заборава туку така ;)

Музичкиот аспект - Талент од невидени размери, да ја слушнат Бјело Дугме изведбава ќе посакаат никогаш да не ја снимиле(y)
Визуелен аспект - си се закопчала до грло бе душо, барем да ги почестеше своите обожаватели со некое деколте, нели ја гледаш Гулабица жари и пали со миничот:свиркам:
Шминка - Дадар треба да учи од тебе:sneaky:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
ЕЈ МИ ТЕКНА КОЈА Е ОВАА! ЛЕЛЕ ЈА ПРОДОЛЖИ КАРИЕРАТА, БРАВО!

O

onlya

Гостин
Поради вакви "таленти" музиката се повеќе и повеќе цвета надолу.
Еден совет нареден пат кога ќе имаш некоја вака шантава идеа да пееш, да се снимаш и да објавуваш на јутуб, прво направи генерална проба под туш, ако не те избркаат од дома значи е во ред и тогаш прај што сакаш :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Емотивно Луда-Vesna Vip објасни им на овие копуциве овде дека имаш вистински обожаватели.....кои ги растреперуваш со резонанцата на твојот глас.

Јас како најверен нејзин фан,се згнасувам од оваквите невоспитани дечишта,кои улетуваат со секакви коментари.

Поздрав Емотивно Луда.....само напред....и многу ми се допаѓа тоа што youtube каналот си го крстила TurboFolk1992.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Ти си медицински феномен, мајке ми.

O

onlya

Гостин
Уште нешто да кажам. :)
Кога ти викаат дека си супер и дека одлично пееш немој да се лажеш и да им веруваш не секогаш е така како што зборат.
Имам пример со едно девојче (ми беше другарка) слично ко тебе само што таа не пее (среќа) од толку многу фалење девојчево си влезе во некој нејзин филм и нема абер да излезе. Абе на ѕид да збориш подобар муабет ќе си направиш него со неа. :) Затоа подобро опамети се пред да биде касно. ;)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Што е потрагично, девојчево што и треба помош или пациентиве што ја вреѓаат.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
имаш лајк на видеото заради храброста.....а за изведбата ќе мора да го симнам видеото :)

Kajgana Shop

На врв Bottom