Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
абе темница....кога сум особено сама ми е страв многу. Си правам филмови во глата дека некој ме следи,демне.....дека ќе ми искочат на патот HAHAHA. Особено кога се враќам од чаршија:\:nesvest:

Не се плашам од темнината,но сепак спијам со запалено светло-темнината се плаши од мене!

Не се пашам од темнина , би требало да се палшам ?

Темнината не постои тоа е само недостаток на светлина !!! - Алберт Ајнштајн

[zEUs];1589005 напиша:
Не се пашам од темнина , би требало да се палшам ?

Темнината не постои тоа е само недостаток на светлина !!! - Алберт Ајнштајн

фала на информацијата Ајнштајну :)

Не се плашам иначе...:)

Не се плашам воопшто. Вечери кога си бегам пеш дома имам едно 15-20 минути пешачење по мрачни улици и патишта... Добро не баш така мрачни ,има слабо осветлување, ама по патот има делови кои воопшто не се осветлени и во тој период нема никој по улицата (најчесто после 02:30) ... И шо знам не ми било проблем ..интересно ми е, сакам да видам некој вампир нешо... да си напрајме муабет...+ чисто небо звезди колку сакаш..:vozbud: :smir:

Не бе зашо. Па уствари темнина не ни постои.

се плашам од темница од светлина од се ко ќе сум сама... ама од темница посебно
се надевам никој не ме гледа ко ќе бегам дома во темница и ко ќе трчам по скали...
и ко за малер секогаш ја оставам вратата отворена и морам да се враќам за да ја затворам

ма каков страв ич не ми е страв :toe:

и се плашам многу уууу :vozbud:кој знае што се крие во неа...мммм

Се плашам, иако не верувам во вештерки, вампири and stuff

ae во последно време ми се вртат постој од форумов ко че легнам и глупости низ глава ми се вртат хаха а немам страв онака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom