Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Еее многу си ја сакав таа серија на времетоооо...Еххх пак би ја гледала, ама нема :nesum:

Оди на YouTube и пиши „Are you afraid of the dark“ и ќе ти излезат некои од епизодите ако сакаш да ги гледаш.

Многу ми е страв.
ааа.беше време да го признаам тоа.
страв ми е ама спијам во темница, и се ми шушка нешто и и....и....мижам!!
и ќе си заспијам.......
поубав е денот=)

sea so zenska koga sum, ne mi e strav, nprotiv, sakm da e temnica

Па не се сеќавам баш точно, одамна беше, беа група тинејџери и се собираа секоја вечер околу оган и по еден од нив кажуваше некоја страшна приказна...Ептен беше интересна

Хехе...Are you afraid of the dark? и јас ја гледав!

ја не се плашам од темница мислам нема зошто да се плашам
Чак Норис не е плаши од темница, темницата се плаши од него
Чак Норис кога влага во соба не се пали светло туку се гаси темницата:pos2: хаха закон;)

Многу ми е страв.
ааа.беше време да го признаам тоа.
страв ми е ама спијам во темница, и се ми шушка нешто и и....и....мижам!!
и ќе си заспијам.......
поубав е денот=)

и јас мислам дека денот е поубав ама јас не спијам навечер:baeh: легнувам дури кога ке се раздени така да темницата ја сакам:pos2:

Не ми е страв ама некогаш имам чувство дека има нешто позади мене:ija:

Да, тоа најверојатно сум ја. БУ
Оooдааааамна неам страв од темница... бебиња едни, плашливи.

PA ZAVISI AKO POSLEDNITE 24 CASA SUM GLEDALA DOBAR HOROR FILM...:shok::ija:....INAKU NE SE PLASAM MNOGU

ееее баш истото! не ми е страв вака, ама коа се враќам еве покасно од некаде, од страв цело време се вртам назад да не има некој позади мене и слично...ќе се мрднам некој ден од тоа...о токму коа ќе стигнам кај мене од што сакам да прекине да ми е толку страв трчам по скалите нагоре и одма влагам дома! и тогаш ми е супер и свесна сум дека никој немало позади мене а сепак ми е страв...
е мн драматично го напишав ова:):wink:

ееее баш истото! не ми е страв вака, ама коа се враќам еве покасно од некаде, од страв цело време се вртам назад да не има некој позади мене и слично...ќе се мрднам некој ден од тоа...о токму коа ќе стигнам кај мене од што сакам да прекине да ми е толку страв трчам по скалите нагоре и одма влагам дома! и тогаш ми е супер и свесна сум дека никој немало позади мене а сепак ми е страв...
е мн драматично го напишав ова:):wink:
Epa vikni si nekoj da te isprati do gore. Pozdrav

Од темнина не се плашам!..Но добро ја користам ан тие што се плашат од темнина..ме бива за вадење од памет :pos2: треба уште еднаш да ги однесам другарите во село кај мене кои впрочем се плашеа да излезат надвор бидејчи куќата е веднаш до подножје на планина и има доста животинки..btw уринираа од врата бидејќи не смееја да направат ни еден чекор подалеку од тремот, а wc-то е на некои 20 метри од другата страна на дворот :pos2:, незнам не би требало да се плашите од темнината...иако таа понекогаш крие некои чудни и интересни работи (за некого страшни)..но нашата имагинација е таа што предизвикува страв од темнината, а не опасностите кои воопшто ги нема..:wink:

секогаш мистериите се случуваат во темница вампирите излегуваат во темница и многу други работи па затоа е нормално да се плашиме од мракотно и едно сум сигурен дека денот е поопасен од ноќта

страв од темнина немам :baeh:

Have you ever been alone at night, tought you heard footsteps behind, turn around and no one's there.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom