Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Се плашам само од божја сила,а од друго апсолутно НЕ.
Имам храброст на полноќ да поминам низ гробишта(некои тоа го сметаат за нај страшно) или било што друго.И низ улициве кога си одам дома ни една улична ламба не свети па јас пак сама си одам дома после полнок.Тоа е само сугестија дека има нешто а уствари ништо нема.

Не се плашам ама језиво е.Поготово ако нема улични светла.Инаку немам страв од темница.Само барам мало осветлување да не се утепам некаде.

Не се плашам ама језиво е.Поготово ако нема улични светла.Инаку немам страв од темница.Само барам мало осветлување да не се утепам некаде.

Ако ти треба помош за накај дома,само јави!:helou:

Ако ти треба помош за накај дома,само јави!:helou:
Па ти си Van Hellsing бе,десната рака на Бог.Нормално дека ке и помогнеш на девојката.:pos2:
Инаку,ја порано имав голема фобија од темнина,ама мораше да ја надминам пошто неможев да отидам до WC од страв.
И така,станав атеист и престанав да се плашам.:pos2:

Земи испуши 20 грама марихуана во една вечер и многу убаво ке ти се разјасни како сум гледал вештерки:pos2:...

Искрено, не е многу веродостојно ова, 20 грама? :helou:

luge nema nisto strasno vo temnicata se sto vi se cini deka e strasno go imate zamisleno vo vasata glava

Не се плашам од темнината, порано се плашев кога бев мал, додека не сфатив дека тоа е недостаток на светлина. : )

Цитат:
Напишано од ogi_bt
Е баш многу ме интересира ова..оти мене мн.страв ме фака од темница..сакам да слушнам ваше мислење..

..Uuu..Ljubam temnica..Mn mn...
Jas nemam nikakov problem so temnicana dodeka edna moja drugarka,ne mozheshe da dojde na sebe..
Imashe takov starv od temnica pa ja nosea kaj nekoi babi ili ne znam sho..I na kraj nekako se ottrgna da kazham od taa fobija..Ama do den denes ne mozhe bez svetlo da spie..
=)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom