Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Да речеме дека и темнината е мистерија инаку во темница се чувствувам многу убаво ја сакам темнината уште од мал брат ми многу се плашеше од темнина па јас као постар и похрабар морав да му го чувам стравот и да одам навечер со него.

Не ми е страв, незнам зошто ама повеќе уживам во темница, отколку во светлина.
Е јас знам, си се повампирил братче::..хехе:pos2:
А од темница не се плашам, ама секогаш кога си идам од негде, а е црна темнина, секогаш имам чувство дека некој иде зад мене(е тоа гадно чивство, ама го мразам брр)...

Е јас знам, си се повампирил братче::..хехе:pos2:
А од темница не се плашам, ама секогаш кога си идам од негде, а е црна темнина, секогаш имам чувство дека некој иде зад мене(е тоа гадно чивство, ама го мразам брр)...
Abe ti kako tekstopisec na Fear Of The Dark od Iron Maiden da ne si ?! :pos2:

Најчесто да, имам страв од тотална темница. Секогаш спијам со малку светлина во собата.

Обожавам да седам во темно, не се плашам од темнина, некако кога се е темно , ја одмарам душата се одмарам себеси, и обично, одбегнувам јака светлина , собна или слично, а и кога спијам сакам да е потполен мрак :)

од темнина не се плашам, и кога спијам, кога седам на комп, сака да е темнина, поубаво ми е така

Не се плашам од темнина , а посебно кога спијам во темнина ми е баш убаво

Конкретно од темница не се плашам но кога сум во темница чувствувам како да има некој позади мене

sakam da spiam vo skroz temno ,da gleam TV vo temno, no koga sum nadvor ... noke i uste nikoj da nema so mene trista filma ke si napraam:nesvest:

темница.. страв ми е само коа ке ми се уврти некој филм у глава, или ако сум глеала некој хорор и готоо сеа тоа ке ми излезе.. како мала многу се плашев во темница.. сеа некако... не баш...

buuuu

Interesna e temava...Za moe mislenje..Eden den ja trcam i me kasna edno ku4e.Od togas me strav mnogu od kucinja.No,sega se pomina i se e u red..!:nesvest:barca.jpg ja prativ sl.bidejki sum za BARCAA!!!

Dobra tema...Jas se vrakam sekoj petok i sabota sam od carsija.I ziveam vo mnogu temno maalo i ic ne mi e strav:salut:

у глобала не ми е страв али има ретки моменти каде што ме фаќа страв

Neso od so najvise se plasam e temnica i toa ne od sea skoro tuku use koa imav 4-5 godini. Me nosea na baenja takvi sranja ali niso, a vaka koa se vrakam od iskacanje na pr. u 1 ili 2 uvek idam peski i ne mi e strav nezz zaso :icon_conf

сеа почнаа паранои да ме фаќаат навечер откако ги гледав сликите и видеата со духовите, не дека се плашам од духови туку сепак језиво е додека помислуваш на тоа додека си сам навечер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom