Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Па обично не...Али некад на некои затворени улички у касни часови да...:)

Ако пред тоа сум изгледал некој хорор филм, да :nesum:

Не се плашам од темнината и од непознатото.Премногу ставаме акцент на нашето сетило за вид, па темнината е добро нешто за да ги извежбаме другите сетила.

многууу ми е страв од темница, и ден денес спијам со барем малку светло... ми се има случено некогаш кога ке се разбудам у сред ноќ и мојте ми го изгасиле светлото и паника ме фаќа , одма рипам од кревет... многу ми е страв :nesum:

too many films..

1.:tv:
2.:vozbud:
3.:nesvest:
4.:vozbud:
5.:pos2::pos2::pos2::pos2:

јас кога одам по темница ми се причинува дека зад мене има некој.денот за лугето а вецетра за гаволите:nesum:

Некогаш е многу убаво да седиш во темница и да се препуштиш на инаква перцепција.

ne se plasam. Poveke sum vo temnica otkolku vo svetlo.

Хммм...Па и не баш.Некогаш знае нормално да ми се причини нешто,некоја сенка или сл. ама никогаш не сум отишла до тој степен уште да спијам со светло.Сепак,за кого како.:toe:

Имам фобија од темница... Навечер за да си дојдам до дома треба да поминам низ едно темно сокаче па редовно некој мора да ме испрати или па се јавувам од дома ме чекаат. А и сеуште реткост е да спијам, а в соба темно да е... што прават хорори, и слушање на некои страшни случки. пробав без светло да спијам ама неможам, одма ми се прави некој страшен филм в глава... јбг, тоа е....

Ne se plasam. Od nikad ne sum se ni plasela.

Ако претходно ме обземат некои страшни мисли, на пример ако сум гледала хорор или сме праеле муабет со некого за некои scary things пукам од страв да останам само во темнина се додека не се засолнам на сигурно. Во нормални ситуации не ми е страв.

Темава ме асоцира на Iron Maiden. :music3::icon_cool

uzivam vo temnina!!

Се секавате дека порано на МТВ 1 имаше ваква серија со ист наслов и беше за помали деца,ја гледав секој ден кога бев мал и се плашев малку имаше многу језиви сцени.....

Но,сега кое плашење дома повеке сум во темно.......:smir:

Се плашам.. Особено коа сум сама дома. Ги уклучувам сите можни светла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom