Се плашите ли од бури?

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се плашите од бури?

• Вкупно гласачи
    71
Јас не се плашам од ништо :pos2:

Уфффф вчераа .. Си застанав на прозор и си пукав сеир на тие што ги снашло такво (не)време и цапаат у вирови :devil3:

Аааах времево... го обожавам :)

Искрено,да.Вчера бев сама дома па се исплашив кога видов како дува и врне надвор.Не сум видела никад толку силно да дува,језа ме фати и почнаа 10000 филмови да ми се мотаат во глава.:icon_lol:
Греотки цвекињата на балкон неможев да излезам на време за да ги внесам внатре.:( Мајка ми депресии ќе ја мавнат али јбг,ќе купи нови.:)

Не ич не се плашам, баш е закон коа маваат громовите се доека не удри блиску да те стресе малце.:tv:

Ne sum se plasela se do vcerasnoto nevreme. Ne fati vo sred :sekss: , lele ke umrev, za malku.

Криво ми е што не се повтори вчерашниот ден, немаше возбуда во едноличното врнење на дождот без да биде проследено со молскавици и тресоци.:vozbud:

Обожавам врнежливо време :) Ме потсеќа на нешто.

Не, не се плашам од бури ,сакам кога врне особено во Маврово ,уживам гледајќи го дождот и дрвјата .

Обожавам кога грми :vozbud:... Најубаво чувство ама под услов да сум дома, во спротивно не сакам (страв ми е)...

Се плашам од бури премногу.
Секое лето мора барем еднаш да има некоја јака бура.
Порано се плашев многу кога грми, сега се плашам само од ветерот, зошто од тој проклети ветер ми има летнато ролетната, а минатото лето како шо спијав и се скрши џамот и ме пресече кај вратов.
Лоши искуства со буриве..

Не..баш ми е убо...надвор бура а јас до печка и гледам од пенџерето...надвор камен ладно а мене топло...милинаа...

Обожавам невреме, особено навечер.
Го исклучувам светлото од собата, го фрлам погледот преку прозор... и уживам. :)
Особено уживам кога дремам во кревет, а надвор врне.

Најмногу се плашам од грмењето:toe:...ветерот и не ме плаши толку многу.

И да врне и да вее, и бура да коси..

тоа за него ништо нее, во торбата чоколади си носи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom