Се имате ли онесвестено?

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување
Не, колку што знам, се немам онесвестено.
А многу пати ми се има стемнето пред очи. :pos:

Не, колку што знам, се немам онесвестено.
А многу пати ми се има стемнето пред очи. :pos:

И мене така ама само за МОМЕНТ.Иначе се немам онесвестено.Ваљда и тоа не на некоја граница со онесвестивањето.И тогаш губиме свест на некој начин само не целостно.На мала врвка ни се држи свеста и после пак се враќаме ОП.....

Се онесвестив на денот пред Нова Година, кога беше Суперхикс концертот на плоштад.
Тој ден ништо не јадев, буквално ништо. Испив 2-3 шишенца кока-кола и пиев многу кафиња, заради тоа што ми се спиеше.
Станав многу рано (околу 6), излегов (околу 7 и нешто), и се вратив дури вечерта (околу 12).
Цел ден се шетав, те по продавници, те патики гледав, те се сликавме со Дедо Мраз, што не направив. Окапав на плоштад. Знам Фолтин беа, Новиот Почеток и Суперхикс. Овие да ги пропуштам - нема шанси! И цела вечер играв само, не застанав, многу енергија имаше во мене. Дури и дома успеав да се вратам и ништо да не ми биде. И да легнам во кревет, ама со неверојатна главоболка. И неможев да заспијам и станав јадење да си направам пошто ме болеше и стомак. И незнам како што, последно што се сеќавам е како сечев леб во кујна, а наредно како ги гледам мајка ми и татко ми во светки xD
Наредниот ден неможев да мрдам xD

Да. :)
Болна бев, нагло станав, ми се стемни и се слупав во врата.

неее тнх год.....ама многупати ми се има десено да ми се стемни...:vozbud:

Се немам онесвестено никогаш, само еднаш памтам беше жежок летен ден и на сред улица ми се стемни пред очи, изгубив контрола а од спротива кола идеше накај мене :pos: Среќа телото мое замина на другата страна, па средбата со колата беше избегната.

toa moze da se sluci i kaj luge koi patat od epilepsija,nim im se slucuva cesto iako toa e vid Napad no sepak pagaat vo nesvest,imam prijatelka i skolska koja i se slucuva sekoj mesec najcesto na uciliste ali nisto strasno ... bitno e jazik da ne si goltne ..

До сега само еднаш...планинаревме малце, и водата шо имаше се доцица..и на +40степени без вода..и се онесвестив..

kako ne be bate, koa me akna kola, bev u koma 20 dena i se vrativ i posle gospod mi rece e sea ke zivees dur ja ne ti kazam koa ke umres, posle ednas pijan dzon mnogu puti ali uvek pa ziv ej majkata do koa vise...

kako ne be bate, koa me akna kola, bev u koma 20 dena i se vrativ i posle gospod mi rece e sea ke zivees dur ja ne ti kazam koa ke umres, posle ednas pijan dzon mnogu puti ali uvek pa ziv ej majkata do koa vise...

Имаше копликации после тоа?

Оштетен дел од мозокот?

Никакви последици?

се имам онесвестено онака буквално станав од столче и паднав (((

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom