Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 пати. Еднаш за малце цел прст ќе го сечев... од глетката се онесвестив. И еднаш ко помал ми текнува за Велигден в црква.. од чадот изгледа:kesa:
Јас гледав еднаш едно дете за Велигден во црква што се онесвести. Изгледа се случува...И мене исто вака ми се има десено за велигден во црква да се онесвестам и јас претпоставувам дека е од чадот али беше ептен интересно за малце ке се онесвестев у скут на една жена, почна да ми се врти и ми стана ептен жешко инаку стоевме во средината али немаше многу гужва и јас си викам леле готово паѓам овде пред сите и брзо се свртев и имаше само еден празен стол и јас се убрзав кон столот да седна али додека одев почнав да не ги осеќам нозете па ми се стемни и пред да стигнам до столот изгубив свест али за 2 секунди се разбудив и глеам лежам пред нозете на жената која седеше до преазниот стол и ми вика абе добар ли си а ја таков усрамен :kesa: викам да да и одма си излегов од црква со помислата дека се се снимило на камери а уствари не се снимало баш тогаш![]()