Се имате ли онесвестено?

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш досега се имам онесвестено :) кога ме удри кола :vozbud: во несвест сум бил 10тина минути.

2 пати се иам онесвестено, и тоа од крв, мн. се плашам и првиот и другиот пат се повредив.. И сеа си пазам т.е. одбегнувам да гледам затоа што одма ми се стемнува :toe:

Мислам дека не, ја имам изгубено свеста на момент, но се немам онесвестено, па искрено не ни сакам да се онесвестам.:wink:

Да, се имам онесвестено и тоа во автобус, знам дека беше многу загушливо и имаше многу гужва, се сеќавам бев на автобуската кај тафталиџе во 22 а кога се разбудив веќе бев на Симпо, бев седната и една жена ме масираше и прскаше со вода, лошо искуство:nesvest:

2 пати. Еднаш за малце цел прст ќе го сечев... од глетката се онесвестив. И еднаш ко помал ми текнува за Велигден в црква.. од чадот изгледа:kesa:

И мене исто вака ми се има десено за велигден во црква да се онесвестам и јас претпоставувам дека е од чадот али беше ептен интересно за малце ке се онесвестев у скут на една жена, почна да ми се врти и ми стана ептен жешко инаку стоевме во средината али немаше многу гужва и јас си викам леле готово паѓам овде пред сите и брзо се свртев и имаше само еден празен стол и јас се убрзав кон столот да седна али додека одев почнав да не ги осеќам нозете па ми се стемни и пред да стигнам до столот изгубив свест али за 2 секунди се разбудив и глеам лежам пред нозете на жената која седеше до преазниот стол и ми вика абе добар ли си а ја таков усрамен :kesa: викам да да и одма си излегов од црква со помислата дека се се снимило на камери а уствари не се снимало баш тогаш :tapp:

И мене исто вака ми се има десено за велигден во црква да се онесвестам и јас претпоставувам дека е од чадот али беше ептен интересно за малце ке се онесвестев у скут на една жена, почна да ми се врти и ми стана ептен жешко инаку стоевме во средината али немаше многу гужва и јас си викам леле готово паѓам овде пред сите и брзо се свртев и имаше само еден празен стол и јас се убрзав кон столот да седна али додека одев почнав да не ги осеќам нозете па ми се стемни и пред да стигнам до столот изгубив свест али за 2 секунди се разбудив и глеам лежам пред нозете на жената која седеше до преазниот стол и ми вика абе добар ли си а ја таков усрамен :kesa: викам да да и одма си излегов од црква со помислата дека се се снимило на камери а уствари не се снимало баш тогаш :tapp:
Јас гледав еднаш едно дете за Велигден во црква што се онесвести. Изгледа се случува...

Како и да е:
Се немам онесвестено и најверојатно нема ни да се онесвестам. :)

Се имам онесвестено. Тоа беше минатото лето во Охрид, на концертот на Владо Јаневски. Немав спиено неколку ноќи плус тој ден ме испече сонце плус се изнарипав на песните од Владо и при крај почна да ми се повраќа. Со другарка појдов накај шанкот да се напијам вода и одеднаш ми се стемни пред очите. Е од тогаш не знам што се случувало. Кога се освестив бев падната во рацете на еден дечко, косата ми беше фатена и едната сандалка откопчана. Имаше луѓе насоберено и ми беше многу непријатно. Другарката преплашена се тресеше, а на мене не ми беше ништо. Тоа се случило во неколу минути. :nesvest:

Da i toa nekolku pati do sega:(
Posledniot pat pred 10 godini vo Rascekor vo Bitola.Haha ubavo se sekavam deka bev u minic i visoki cizmi:)))) Se slapnav 2 pati vo rok od 10 minuti:(( Prviot pat koga otvoriv oci i zdogledav dim i guzva decko mi stoese pred mene,a jas ne uspeav ni da go poglednam i povtorno se izgubiv:((Vtoriot pat koga otvoriv oci bev veke nadvor(so golo gaze) i mnogu luge okolu mene.Decko mi bese celiot ispokasan po racete od sto se obiduval da mi vadi jazik:(((
Cudni se tie momenti na bessoznanie...

Ми се има случено да се онесвестам пред 2 години при сообраќајка со мотор, ма ништо не сум осетила и кога погледнав околу мене така зашеметена не знаев кај сум :S

Да да ..и многу добро се сеќавам
Имав проблеми со главата и седам пред ординација.Се осетив дека ми е лошо и тргнав накај вратата(на ординацијата)и паднав на влезот.И после одеднаш гледам околу мене доктор и народ иииии то је то

Уф, само еднаш до сега-ко ме потчукна кола.Среќа не беше сериозно ни пак имав некои страшни последици.

1 пат се сеќавам одам на дуќан гладен, сонце јако киндер јајцето ми се стопи у рацете незнам до дома како сум си отидел и на скалите пред портата паднав и посе се сеќавам шекер и вода ми даваа, бех около 8-9 години :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom