Се имате ли онесвестено?

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување
вчера се онесвестив али за среќа бев во здрасвена институција односно во токсикологија , после 10-20 мин се освестив откако ме премачкаа со маст за циркулација. причина: 1l jb whiskey i 3-4 пива...

Видов еднаш толку убава девојка да се онесвестив на 25 мин

само еднаш се имам онесвестено

Еднаш како дете, ама оправдано беше оти ми закачија шестар во врат.

еее веке не ни бројам . штом е малку пожешко јас се онесвестувам. причина низок крвен притисок или страв ( најчесто страв од крв или повреда). ми поминува после 1 минута или така нешто со притисок 35 со 70 и тоа е:jaj:

Само еднаш, пред 6-7 години... причина : лежев на болница, после една недела станав и ... се онесвестив... :toe:

да кога имав 11 години,отидовме кај вујкоми на бечера седевме надвор и отидов да си пијам вода кај чешмата шо ја имаат надвор требаше да се качам пошо не можев да стигнам до чешмата испив вода и сакав да производам скок како бев на нозе сакав да скокнам без да се вртам назад и само кога се лупнав кај циментата право в лице , кога ги отворив очите мајками држеше флаша вода над моето лице , 2 недели бев ко вампир цела со модринки хаха но нишо не памтам , нешо ме интересира дали дишеме кога се онесвестуваме? lol

Јас онака од слабокрвност и слично се немам ама се имам онесвестено у сала трчам јас со сета моја сила а гледам у земјата и трча и еден друг исто како мене а идеме еден накај друг загревавме се и ја дигам глават типот пред мене глава у глава се рокнаме(ама оноа со сета можна сила) струполи се јас доле како крушка и се освести после едно 3-4 мин и сите беа над мене и едно здрави 20 минути има ненормални болку и вилицата мислеше дека сум ја скршил....ТИПИЧЕН НОКАУТ......хаха

Лани, во дискотека - премногу чад од цигари и пола чаша вино ...

2 пати досега...еднаш дома,станав у 5 сабајле за да идам во вц...и нз зошто ама се загледав во огледало..и наеднаш како се да почна да се врти и јас паднав на плочки и после главата ме болеше цела недела...вториот пат беше другиот ден.ама на болница..ми ставија инјекција и јас одма станав па по 5 секунди се онесвестив..и таа докторката кога ме зашамари...звезди броев:pos2:

Ќе се онесвестам за рок од 10 секунди

Па да на сред час у школо ме ставија во ќоше и пред да идам до наставничката да кажам дека ми е лошо се онесвестив!!:nesum:

Ми се случи лани ама не паднав, уште бев при свест кога вода ми дадоа.

Бев во автобус и одеднаш почна да ми се лоши и не неможев да стојам, се симнав одма и се почнав црно бело да гледам и како во вода ги слушав луѓето околу и звуците од автомобилите прегласно и многу ми сметаше (затоа ако некој се онесвести пред вас не му се дерете и така премногу и тивкото смета:)).
Ми дадоа вода и постепено почнав во боја да гледам и да слушам нормално само човечки гласови а не и автомобилите :)

Лажна тревога уреду сум.

Видов еднаш толку убава девојка да се онесвестив на 25 мин

само еднаш се имам онесвестено

Од девојки не се онесвестуваш, тоа е мит. Може да зјапаш во нив и да се восхитуваш на нивното постоење додека не ги изѕвереш.
Оди после тоа пиј, стигни до делирум и биди херојот кој се онесвести, ама храбро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom