СДСМ vs. ВМРО-ДПМНЕ - ретроспектива

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
како и да е, во минатото си ги берел ти, невозможно е да имаш нива, а да не си израснал на неа : ))))

700 денари не ми стигаат за бензин дневно низ Скопјево. Ај, ако купам рикша или чеза со коњ, ќе аплицирам

Инаку, барам градинар, 2.000 денари дневица. Имам јаболкница за украс во двор, да се вртка околу неа. Гумени чизми, шешир и ракавици обезбедени. Апликации по ПП.

Во земјоделие и градинарство подфорумите пребарај, можи ќе најдеш некој... инаку за тебе зголемувам на 2500 дневница и платен трошо Скопје-Ресен и сместување во Хотел Китка во Ресен - 10 дена ексклузивен апартман

и пред 94та беше богат, иако јас не ги паметам многу свежо тие времиња

Бузленце..оди легни си, на друг да му ги натураш тие гачки..ајт

Заев се опари од шверцот со Србија.

да да знам колку го знаеш подобро од мене, да не учеше од пресс конференциите на вмро дпмне? колку е човекот само искорумпиран - хахаа - е од вакви државава за никаде е..

поим немаш за човекот, кој е и што е, каков е по карактер, дали има нешто направено. ЈАс многу добро го познавам Зоран Заев бидејќи многу пати имам одено во Струмица, тој сигурно доколку побараш нешто да ти помогне и е во неговиот домет човекот ќе ти помогне и тебе, тој да знаеш е единствен политичар кој го знам а не прашува од која партија си, туку помага на сите што може, него во Струмица го гласаа и вмровци и сдсмовци

добро зашто не можете да прифатите дека се бавел со криминал. толку ви смета. и пак ќе кажам НЕ СУМ ЧЛЕН НА ВМРО АМАН!!

Па имам пријатели таму, инаку последно кога бев... бев со другар од Ресен

А комбињата со шверцована роба од Турција и Бугарија “фрчеа“ а,итоа пред очите на полицијата?:toe:

:pos2:
Бузленце..оди легни си, на друг да му ги натураш тие гачки..ајт

Заев се опари од шверцот со Србија.
:pos2::pos2::pos2: тамам ќе си легнував, сеа ептем почна стомакот да ме боли од смеење....

:pos2:
:pos2::pos2::pos2: тамам ќе си легнував, сеа ептем почна стомакот да ме боли од смеење....

добро ти мене ми збориш за работи кој наводно ја сум ги слушал на ПРЕСОВИТЕ а ти и другар ти па сдсм никако да престанете да ги браните. некој работи подобро ги знам од тебе и ги знам од луѓе што го работеле тоа. па сеа ти верувал или не верувал твоја работа!

А комбињата со шверцована роба од Турција и Бугарија “фрчеа“ а,итоа пред очите на полицијата?:toe:
а ја знаеш онаа рап песната од прилепчанни

државата е народот, а народот сме ние, котелот се запали нешто натре врие, да се крие не смеее а не можам ни јас.. - ептем јака песничка:pipi:

[acko]®;1632824 напиша:
добро ти мене ми збориш за работи кој наводно ја сум ги слушал на ПРЕСОВИТЕ а ти и другар ти па сдсм никако да престанете да ги браните. некој работи подобро ги знам од тебе и ги знам од луѓе што го работеле тоа. па сеа ти верувал или не верувал твоја работа!

јас бев прв против СДСМ кога правеа грешки - територијална поделба на пример, но бев и прв кога правеа позитивни работи - САД не призна под уставно, ЕУ ни даде кандидатски статус, секогаш сум на позитивната страна, барем онаму каде што мислам дека е правдата

јас бев прв против СДСМ кога правеа грешки - територијална поделба на пример, но бев и прв кога правеа позитивни работи - САД не призна под уставно, ЕУ ни даде кандидатски статус, секогаш сум на позитивната страна, барем онаму каде што мислам дека е правдата
кандидат за кандидат...

[acko]®;1632836 напиша:
кандидат за кандидат...
така испадна во денешно време, досега не се случило земја да нема никаков напред едно 3 години од добивање на кандидатски статус и враќање на позиции пред добивање на кандидатски.

Жал ми е тоа што го тврдам но мислам дека сега не исполнуваме ниту услов за тој кандидатски статус да ни биде доделен, туку се срамам што за 2-3 месеци и Косовариве ќе не претрчаат

инаку за тебе зголемувам на 2500 дневница и платен трошо Скопје-Ресен и сместување во Хотел Китка во Ресен - 10 дена ексклузивен апартман
Ааа, не, незнам која ти е симболиката во реченицава, ама некои работи не се купуваат ниту поткупуваат, пројде тоа време, знаеме чија школа е тоа :)

Ааа, не, незнам која ти е симболиката во реченицава, ама некои работи не се купуваат ниту поткупуваат, пројде тоа време, знаеме чија школа е тоа :)
Но проблем, јас нудам, се надевам дека ќе најдам доволно луѓе - сериозно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom