СДСМ vs. ВМРО-ДПМНЕ - ретроспектива

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
СДСМ ги изгуби изборите само заради тоа што мораше да ги слуша луѓето од ЕУ, тоа беше единствено заради неподршката на референдумот, можи и донекаде продажбата на ЕСМ, јас не гледам други "грешки" кои ги направи СДСМ а загуби заради нив
Незнам... ама мислам дека во речникот на СДС грешка е исто што и реклама.... многу грешни реклами да бидам поконкретен... покажаа и одличен пристап до народот со прекрасна кампања т.е имаа и со што да се фалат на таа кампања, или немаа :raz:

[acko]®;1632709 напиша:
епа? дали некој ќе ме аболира мене или груевски тогаш? и пак не ми кажавте што е он повеќе од нас па да не иде на судење. судот е ист и за мене, и за тебе, и за грујо и за заев!!

Искрено да ти кажам доколку имаш некој твој, или Груевски има некој свој да може да го аболира, би го аболирал.

Во секој случај судење воопшто не требаше да има бидејќи случајот е кристално чист, општината заврши со позитивно салдо, што значи нема загуби никакви.

Јас би те прашал едно лично прашање, Дали доколку ти се случи она што го напишав во претходниот пост, полицијата тврди дека си виновен а ти знаеш многу добро дека не си - тоа го знаат и оние кои те наместиле, и една недела МВР те ќудат и пцујат на секакви начини преку телевизија преку посебни платени огласи кои коштаат над неколку милиони евра - пари од буџетот , КАКО ТИ БИ СЕ ЧУВСТУВАЛ?

сакам искрен одговор, на човечки начин.

Незнам... ама мислам дека во речникот на СДС грешка е исто што и реклама.... многу грешни реклами да бидам поконкретен... покажаа и одличен пристап до народот со прекрасна кампања т.е имаа и со што да се фалат на таа кампања, или немаа :raz:

Ќе ти речам едно, блиску си до 6,666 пост... искористи го против СДСМ, и возвиши ја ѓаволштината на ВМРО - пријателски кажано

Plakat_konecen.jpg

Искрено да ти кажам доколку имаш некој твој, или Груевски има некој свој да може да го аболира, би го аболирал.

Во секој случај судење воопшто не требаше да има бидејќи случајот е кристално чист, општината заврши со позитивно салдо, што значи нема загуби никакви.

Јас би те прашал едно лично прашање, Дали доколку ти се случи она што го напишав во претходниот пост, полицијата тврди дека си виновен а ти знаеш многу добро дека не си - тоа го знаат и оние кои те наместиле, и една недела МВР те ќудат и пцујат на секакви начини преку телевизија преку посебни платени огласи кои коштаат над неколку милиони евра - пари од буџетот , КАКО ТИ БИ СЕ ЧУВСТУВАЛ?

сакам искрен одговор, на човечки начин.

па и македонија завршуваше со позитивно салдо последниве 17 год па пак се краде...

иначе би се чуствувал лошо ама ако сум невин ќе одам на судење и ќе го докажам тоа...

Да, да, баш така. Ептен пример на место даде.

И утре си влагаш дома, и те апсат со обвинение дека си провалил кај комшијата.

И си береш јаболки од плантажата во Ресен, и ти доаѓаат и те апсат дека си берел од туѓа плантажа.

Хехе не берам јас, најмувам луѓе од Скопје, Битола за да ми берат :D, а иако еве спомнавме барам навистина ми требаат дваесетина луѓе давам 700 денари дневница, храна платена, ако сакаш да ни се придружиш на тимот аплицирај преку ПП

за 6 месеци ке ве внесам во ЕУ и НАТО... кампања на сдсм (рада)

[acko]®;1632733 напиша:
па и македонија завршуваше со позитивно салдо последниве 17 год па пак се краде...

иначе би се чуствувал лошо ама ако сум невин ќе одам на судење и ќе го докажам тоа...

Јас пошто го знам човекот, знам колку имал пред да дојде како Градоначалник - тој имаше и претходно беше богат човек долги години. Знам дека е 100% невин во случајов, не велам дека можеби нема направено некоја дубара од кога е дојден во Струмица, но гарантирам дека е невин за овој случај и дека е наместен од Докторот (ВМРО-ДПМНЕ, лева рука Никола Грујевског) од Струмица кој се обидува на некој начин да дојде како градоначалник таму.

Јас пошто го знам човекот, знам колку имал пред да дојде како Градоначалник - тој имаше и претходно беше богат човек долги години. Знам дека е 100% невин во случајов, не велам дека можеби нема направено некоја дубара од кога е дојден во Струмица, но гарантирам дека е невин за овој случај и дека е наместен од Докторот (ВМРО-ДПМНЕ, лева рука Никола Грујевског) од Струмица кој се обидува на некој начин да дојде како градоначалник таму.

Доста лажеш... аман.

Каде беа Заеви пред '94?

КАКО во рок од 5 години се стекнува со имот на неколку компании?

Доста лажеш... аман.

Каде беа Заеви пред '94?

КАКО во рок од 5 години се стекнува со имот на неколку компании?

и пред 94та беше богат, иако јас не ги паметам многу свежо тие времиња

[acko]®;1632777 напиша:
од скопје сум ама ова го знам подобро од тебе слушај ме... заев е збогатен од шверц...
да да знам колку го знаеш подобро од мене, да не учеше од пресс конференциите на вмро дпмне? колку е човекот само искорумпиран - хахаа - е од вакви државава за никаде е..

поим немаш за човекот, кој е и што е, каков е по карактер, дали има нешто направено. ЈАс многу добро го познавам Зоран Заев бидејќи многу пати имам одено во Струмица, тој сигурно доколку побараш нешто да ти помогне и е во неговиот домет човекот ќе ти помогне и тебе, тој да знаеш е единствен политичар кој го знам а не прашува од која партија си, туку помага на сите што може, него во Струмица го гласаа и вмровци и сдсмовци

Хехе не берам јас, најмувам луѓе од Скопје, Битола за да ми берат :D, а иако еве спомнавме барам навистина ми требаат дваесетина луѓе давам 700 денари дневница, храна платена, ако сакаш да ни се придружиш на тимот аплицирај преку ПП
како и да е, во минатото си ги берел ти, невозможно е да имаш нива, а да не си израснал на неа : ))))

700 денари не ми стигаат за бензин дневно низ Скопјево. Ај, ако купам рикша или чеза со коњ, ќе аплицирам

Инаку, барам градинар, 2.000 денари дневица. Имам јаболкница за украс во двор, да се вртка околу неа. Гумени чизми, шешир и ракавици обезбедени. Апликации по ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom