Мистичен
Човек
Со Бузле заедно?ЈАс многу добро го познавам Зоран Заев бидејќи многу пати имам одено во Струмица

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Бузле заедно?ЈАс многу добро го познавам Зоран Заев бидејќи многу пати имам одено во Струмица
Па имам пријатели таму, инаку последно кога бев... бев со другар од РесенСо Бузле заедно?![]()
како и да е, во минатото си ги берел ти, невозможно е да имаш нива, а да не си израснал на неа : ))))
700 денари не ми стигаат за бензин дневно низ Скопјево. Ај, ако купам рикша или чеза со коњ, ќе аплицирам
Инаку, барам градинар, 2.000 денари дневица. Имам јаболкница за украс во двор, да се вртка околу неа. Гумени чизми, шешир и ракавици обезбедени. Апликации по ПП.
и пред 94та беше богат, иако јас не ги паметам многу свежо тие времиња
да да знам колку го знаеш подобро од мене, да не учеше од пресс конференциите на вмро дпмне? колку е човекот само искорумпиран - хахаа - е од вакви државава за никаде е..
поим немаш за човекот, кој е и што е, каков е по карактер, дали има нешто направено. ЈАс многу добро го познавам Зоран Заев бидејќи многу пати имам одено во Струмица, тој сигурно доколку побараш нешто да ти помогне и е во неговиот домет човекот ќе ти помогне и тебе, тој да знаеш е единствен политичар кој го знам а не прашува од која партија си, туку помага на сите што може, него во Струмица го гласаа и вмровци и сдсмовци
Па имам пријатели таму, инаку последно кога бев... бев со другар од Ресен
:pos2::pos2::pos2: тамам ќе си легнував, сеа ептем почна стомакот да ме боли од смеење....Бузленце..оди легни си, на друг да му ги натураш тие гачки..ајт
Заев се опари од шверцот со Србија.
:pos2:
:pos2::pos2::pos2: тамам ќе си легнував, сеа ептем почна стомакот да ме боли од смеење....
а ја знаеш онаа рап песната од прилепчанниА комбињата со шверцована роба од Турција и Бугарија “фрчеа“ а,итоа пред очите на полицијата?![]()
[acko]®;1632824 напиша:добро ти мене ми збориш за работи кој наводно ја сум ги слушал на ПРЕСОВИТЕ а ти и другар ти па сдсм никако да престанете да ги браните. некој работи подобро ги знам од тебе и ги знам од луѓе што го работеле тоа. па сеа ти верувал или не верувал твоја работа!
кандидат за кандидат...јас бев прв против СДСМ кога правеа грешки - територијална поделба на пример, но бев и прв кога правеа позитивни работи - САД не призна под уставно, ЕУ ни даде кандидатски статус, секогаш сум на позитивната страна, барем онаму каде што мислам дека е правдата
така испадна во денешно време, досега не се случило земја да нема никаков напред едно 3 години од добивање на кандидатски статус и враќање на позиции пред добивање на кандидатски.[acko]®;1632836 напиша:кандидат за кандидат...
Ааа, не, незнам која ти е симболиката во реченицава, ама некои работи не се купуваат ниту поткупуваат, пројде тоа време, знаеме чија школа е тоаинаку за тебе зголемувам на 2500 дневница и платен трошо Скопје-Ресен и сместување во Хотел Китка во Ресен - 10 дена ексклузивен апартман
Но проблем, јас нудам, се надевам дека ќе најдам доволно луѓе - сериозноАаа, не, незнам која ти е симболиката во реченицава, ама некои работи не се купуваат ниту поткупуваат, пројде тоа време, знаеме чија школа е тоа![]()
Но проблем, јас нудам, се надевам дека ќе најдам доволно луѓе - сериозно