А зошто не се релевантни, за да не ти речам мало си , не знаеш. нема да ти речам бидејќи знам дека е навредливо. Онака ме интересира дали си под 30 или над.
Инаку, кога спомена, имање - немање. Едно ќе ти кажам. Се додека не седнеш и размислиш со своја глава, па ги критикуваш и оние кои повеќе ти се допаѓаат и оние кои не ти се допаѓаат подендакво, ништо од тебе. јас велам, на нас светот останува, ама никој неам да ни го даде, сами мораме за тоа да се избориме.
А чинам темата беше: Шо направи СДС... а не кому му е поголем, на Љнчо, Бранко, Бучко или Али, нели?
Ова се однесува на сите кои пишуваат и постираат.
Да се рзбереме, лини навреди, напаѓања меѓусебни, само во рамки на нормалата, нели.
И да се вратиме на темата.
СДСМ се обиде, не успеа.
ВМРО ДПМНЕ проба, не успеа.
Сите останати се сателити, пијавици, offshots на едните или другите.
Во двете/трите партии има идиоти, има и паметни, млади. Ние.тие треба да се здружат, за подобро.
кај нас нема разлика, голема, во идологијата и идеолошката поставеност, платформи, програма, има разлика во имање или немање власт. заложбите, барем на хартија, се скоро идентични.
Аама едните владеат 10, а другите 4, два и пол пати повеќе. Муабетот ми е. затоа и два и пол пати повеќе шанси не искористија, два и пол пати повеќе усраа.
Што направи СДСМ, ја разнебити Македонија.