СДСМ - ШО НАПРАВИ ЗА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Serdarot
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти се чини дека секоја влада досега ни го прави истото само со различен интензитет?

Зависи на кој му е поголем....а досега...БЦ се покажа со најголем КАЛАБАСТЕР! :pos2:

Ma toa se golemi drzavotvorci koi prvin ne sakaa nezavisna Makedonija,posle zaminuvaa na svirenje na himna,ja ostavija gladna cela drzava...ama da ne redam oti seto ova e kazano i prekazano.Eden e izborot!!!!! Samo tie znaat,samo tie mozat.Se davat vo svojata prepotentnost i arogancija deka znaat se,a u stvari znaat tikvi...more znaat...da kradat:devil3::devil1: i toa kako! I se uste ne mozat da svatat deka ne gi biva,deka treba da se smenat,nikako...eden e izborot! AMEBI!!!!!!:baeh:

Ma toa se golemi drzavotvorci koi prvin ne sakaa nezavisna Makedonija,posle zaminuvaa na svirenje na himna,ja ostavija gladna cela drzava...ama da ne redam oti seto ova e kazano i prekazano.Eden e izborot!!!!! Samo tie znaat,samo tie mozat.Se davat vo svojata prepotentnost i arogancija deka znaat se,a u stvari znaat tikvi...more znaat...da kradat:devil3::devil1: i toa kako! I se uste ne mozat da svatat deka ne gi biva,deka treba da se smenat,nikako...eden e izborot! AMEBI!!!!!!:baeh:

Те молам не ги навредувај амебите тие не се способни за глупости правење.

Eeeee,sds sto napravija....Prvo site si se iznamestija,od sinovi,vnuci,pravnuci na takvi mesta so nikoj nemozi da gi turni,se iskradoja,site fabriki gi nurnaja vbezdna,cel narod go ostavija vo siromastija,a tie napravija miiiiilioooni i ubavo mu e.Arno ama posle tolku cicanje,kone4no se najde nekoj da im gi skrati site izvori,da ne mislat poveke deka se neunistlivi,da nemozat poveke da se mestat na mesta i samo tie da ziveat i da gazat po luge.Toa sega niv gi boli i nemozat da se pomirat deka nemozi poveke taka da bidat tie i samo tie i zatoa sega se sluzat so site gnasni metodi za pak da dojdat na vlast i pak da "pravat" za Makedonija.Jas mu predvidov vo najmala raka nevladina organizacija da stanat,samo za toa bi bile sposobni (se somnevam) i da ja ostavat Makedonija da odi napred.

Ne soodvetstvuva pijavici...da probame so vampiri?

Абе у која држава политичарите не крадат. Само нашава држава малце троа без пари е па ептен се приметува . А инаку што се беѕ усул ова нашиве па и тоа е вистина.

Што направи СДСМ? Одговорот е НИШТО. Се избрукаја. А со лидерката нова-ПРОПАДНАЈА

Поховани срања за Македонија- тоа направи!

Што направи СДСМ? Одговорот е НИШТО. Се избрукаја. А со лидерката нова-ПРОПАДНАЈА

Како бе ништо пријателе?
На вакво дереџе кое не доведоа и да баравме од најголемиот непријател немаше да не доведе!

Како бе ништо пријателе?
На вакво дереџе кое не доведоа и да баравме од најголемиот непријател немаше да не доведе!

Имаш право, тие бар ронка милост ќе покажеа.

Apsolutno. No problemot sega e shto Crvenkovski nova i podla igraa veze za imeto - spored formulata sht polosho (za Makedonija) toa podobro za nego i SDSM.

Prashanjeto e shto da se pravi, ne samo da se konstatira shto losho napravile (a napravija katastrofa za Makedonija, od "privatizacijata" do razgraduvanjeto na Makedonija kako nacionalna drzhava).

Така во право сте сите. Но највеке што не ми се допаѓа кај СДСМ е нивната неверојатно глупа стратегија (што се покажа полезна за нив, но катастрофална за Македонија). Кога гледаат дека нема да ги добијат следните избори се ќе продадат, докорумпираат и усерат акога ке дојде следната власт(читајте ВМРО) и ќе им треба време да ги исправат говната, СДСМ веднаш ке се појават на телевизија да ја критикуваат спората и неефикасна работа на владеачката партија. :nesum:

Така во право сте сите. Но највеке што не ми се допаѓа кај СДСМ е нивната неверојатно глупа стратегија (што се покажа полезна за нив, но катастрофална за Македонија). Кога гледаат дека нема да ги добијат следните избори се ќе продадат, докорумпираат и усерат акога ке дојде следната власт(читајте ВМРО) и ќе им треба време да ги исправат говната, СДСМ веднаш ке се појават на телевизија да ја критикуваат спората и неефикасна работа на владеачката партија. :nesum:

Тука ќе те поправам. Иста таква стратегија направи и ВМРО. Затоа реков сите се исти говна.Додуша тоа го направи Љупчо Георгивски но сепак тој тогаш беше ВМРО ДПМНЕ. Не знам зошто нему не му се посветува никакво внимание тука. Пошто ако лицето БЦ е најголемиов лопов во Македонија тогаш Лупчо со сигурност е вториот најголем лопов во Македонија. Човекот дури не знае како да ги потроши сите пари што ги украде. Или доволно е тоа што не е во политика веќе па сите му ги простија греовите. Војвода што си ја опљачка својата Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom