TpH_Bo_OkO
Трноризец
Не ти се чини дека секоја влада досега ни го прави истото само со различен интензитет?
Зависи на кој му е поголем....а досега...БЦ се покажа со најголем КАЛАБАСТЕР! :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти се чини дека секоја влада досега ни го прави истото само со различен интензитет?
Ma toa se golemi drzavotvorci koi prvin ne sakaa nezavisna Makedonija,posle zaminuvaa na svirenje na himna,ja ostavija gladna cela drzava...ama da ne redam oti seto ova e kazano i prekazano.Eden e izborot!!!!! Samo tie znaat,samo tie mozat.Se davat vo svojata prepotentnost i arogancija deka znaat se,a u stvari znaat tikvi...more znaat...da kradat:devil3::devil1: i toa kako! I se uste ne mozat da svatat deka ne gi biva,deka treba da se smenat,nikako...eden e izborot! AMEBI!!!!!!:baeh:
Apsolutno si vo pravo,ne mozam da najdam soodveten zbor za niv...:uvo:Те молам не ги навредувај амебите тие не се способни за глупости правење.
Apsolutno si vo pravo,ne mozam da najdam soodveten zbor za niv...:uvo:
Што направи СДСМ? Одговорот е НИШТО. Се избрукаја. А со лидерката нова-ПРОПАДНАЈА
Како бе ништо пријателе?
На вакво дереџе кое не доведоа и да баравме од најголемиот непријател немаше да не доведе!
Така во право сте сите. Но највеке што не ми се допаѓа кај СДСМ е нивната неверојатно глупа стратегија (што се покажа полезна за нив, но катастрофална за Македонија). Кога гледаат дека нема да ги добијат следните избори се ќе продадат, докорумпираат и усерат акога ке дојде следната власт(читајте ВМРО) и ќе им треба време да ги исправат говната, СДСМ веднаш ке се појават на телевизија да ја критикуваат спората и неефикасна работа на владеачката партија. :nesum: