Scrubs

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Scrubs-tv-show-16.jpg

Сте ја гледале серијава? Ви се допаѓа?

Во моментов ја гледам четвртата сезона и екстра ми е серијава. Смешни ми се, само глупости прават. Е, сега, не знам какви се другите сезони, ама до сега ич не ми здосадиле.
Шо мислите?

Не е лоша серијава, не ми е нешто нај нај, ама интересна е, ја даваат на Fox Life, па секогаш кога ќе ја начекам ја гледам.

same here ! на фокс лајф ја гледам понекогаш! мн добар хумор :)

најзакон се :):):) a Тurk ми е најсмешен :) закон чоек...најбоље епизода, кога ке им забранат Air Bands во болницата :)....а ова е најбоље дел, кога Turk е на аудиција за да влезе во Аir Bandot На чистачот и адвокатот :)

Секогаш кога ја ќе ја видам на Фокс лајф, ја мењам ко да бегам од чума.Ете колку ми се виѓа.:salut:

Лудила е серијата. Досега сите епизоди ги имам изгледано па сега ја чекам новата.

Еве и еден од омилените моменти :

Една од моите најомилени серии. Толку луд хумор не сум видел. Тешко сфатлив за некои луѓе али мене баш заради тоа уште повеќе ми се свиѓа.

Една од моите најомилени серии. Толку луд хумор не сум видел. Тешко сфатлив за некои луѓе али мене баш заради тоа уште повеќе ми се свиѓа.
Што има толку тешко што е сватливо во Scrubs те молам појасни ми:icon_rollАј да речеш дека е некоја бритиш серија која не секој може да ја свари, ама ова е типично идиотски амерички ситком, стварно не можам бре да те разберам!*Со дерење

Што има толку тешко што е сватливо во Scrubs те молам појасни ми:icon_rollАј да речеш дека е некоја бритиш серија која не секој може да ја свари, ама ова е типично идиотски амерички ситком, стварно не можам бре да те разберам!*Со дерење

Затоа. Некои им изгледа грубо и идиотски али серијата е одлична за забава. Нема многу филозофии од хумор како другите серии од америка и е тотално лабава.

А ако ти е тешко бритиш серија да разбереш тогаш тоа е веќе друга проблематика.

Затоа. Некои им изгледа грубо и идиотски али серијата е одлична за забава. Нема многу филозофии од хумор како другите серии од америка и е тотално лабава.

А ако ти е тешко бритиш серија да разбереш тогаш тоа е веќе друга проблематика.
emo-biser2.gif
за коментарот

Он топик:
Серијава е најавено дека А1/А2 ја откупиле.Останува да видиме дали е вистина, бидејки и Призн Брејк беше купена од истите па сеа на Сител ќе оди.:toe:

Ја глеав последната епизода... Крај на серијата... Тажно... Омилена серија, најбоља и на свет и ненадминлива... Ја обожавам. Ќе почнам пак од почетопк да ја гледам!

И јас ја гледам , а фокс лајв а и мене омилен ми е Тurk :D
Интересна е според мене :)

Дали гледате други серии на фокс лајф ( на пример : Just Shoot Me , Two Guys And A Girls , Dharma And Greg ... )
:oftopic:

Серијава ја гледам на fox life и ми е една од омилените серии сите ликови ми се карактерно различни,најинтересен ми е др. Bob Kelso.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom