LordDragonII
Dr.Strangelove
800 денари фор дис шит ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А као Тончи ти си паметен и знаеш се па чак што више и да ги преведеш имињата на групиве? На колку од овие си бил бе? Ако ова не чини не знам што чини во оваа земја.... И јасно и ако ги донесе некој Кисс или Вајтснејк ти ке мрчиш дека не се као што биле порано и дека ти е скурчено од нив нели? Зборете што сакате мора да се појде......jea:
Лепотане,400 денари до 15 Јануари мислам....и кој нејќе да иде и кења,не мора да ја труе темава.Фала!
Ајде бре ?Лепотане,400 денари до 15 Јануари мислам....и кој нејќе да иде и кења,не мора да ја труе темава.Фала!
Затоа веќе одам на трансови, зошто имаме сцена.Јас, ЛордДрагон и оние со софистициран музички вкус не можеме да ја затруеме темава колку што Геј Геј и другар му од План Б ја трујат македонската музичка сцена.
Да се цитирам од друг пост (Турбо Рок Фестивал):
Прљаво Казалиште и Ван Гог се лоши, ама доколку нема лоша музика, нема да знаеш што е добра музика.
Вајтснејк патем имаат дојдено во Македонија, чисто информативно. Нормално дека не бев на тоа. Ама затоа три пати бев на Дубиоза Колектив. Бев на и Мадред, Оверфлоу од балкански бендови ама чисто се сомневам дека некогаш ќе дознаеш дека постојат такви бендови, и колку се тие светлосни години далеку од она што ти го слушаш.
Мене ме калиописа (нервира), у врска со дешафкава, тоа што прават „за сите вкусови“ фестивал. Значи бендовиве немаат ништо заедничко. Како што пишав погоре ИМАМЕ МУЗИКА ОД 4 (ЧЕТИРИ) ДЕЦЕНИИ. На фестивали со повеќе стејџови имаш избор, кога има картоина на меин стејџ идеш на некој од споредните. Овој фестивал има само еден стејџ, така да не би отишол на овој.
Што им фали? Ај те молам објасни ми зошто се лоши?
Јас мислам дека овие се нешто у Таксират филм![]()