Scooter VS Prodigy

• Креатор на темата Креатор на темата StormRage
  • Време на започнување Време на започнување

Scooter VS Prodigy?????

• Scooter

Гласови: 7 14,6%
  • Prodigy

Гласови: 31 64,6%
  • и 2 те (или ни една)

Гласови: 10 20,8%

• Вкупно гласачи
    48
glasav za dvete zasto i dvete mi se svidjaat... ali moe mislenje e deka ne postoi grupa sto ke se meri so Prodigy, soven Orbital koi se mozebi i bolji od niv ama malku e porazlicna muzikata. Prodigy = po agresivna, Orbital = po inteligentna

Prodigy se zakon, gi slusam 16-17 godini veke (od Out Of Space pa navamu, sve komplet) a samiot fakt deka Leam Howlet (sry ako utnav vo speluvanjeto) im ja pravi celata muzika, kazuva deka deckoto e ZAKON!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

10 pesni?? a moze da nabrojam 50? :pos2:

Scooter a dobra za na nekoja zurka, a tipot mi svidja kako pee zasto ima nekoja posebna energija vo negovoto peenje koe ja diga publikata i pridonesuva za dobra zurka!!! A i niv gi slusam od 96-97 od albumot The Age of Love, togas im ja kupiv KASETATA hahahaha:)

Knowledge is POWER.
Power to the people.

А бре Молњевит Гневу, ти пишав еднаш одамна дека нема кој да те поведе, да ти даде насока, да слушаш квалитетна музика.

Објективно и двата бенда врвот го имаа првата половина на 90тите.
Субјективно, кога прв пат беа Продиџи во Скопје бев мал и ми беше криво што не отидов, кога беа втор пат во Скопје, бев и присуствував на најенергичниот концерт во мојот живот.

Скутер од рејв бенд забегаа во некоја лоша насока.

Мојот глас исто така оди за Продиџи.

Продиџи нормално... Ги слушам долго време, и мислам дека се најдобри. Не сум бил на нивни концерт но одам на првата прилика што ќе ми се укаже.

Ако можете да кажете 10 песни од продиџи без да глеате на јутуб ве частам утре

А зошто мислиш дека неможеме да кажеме 10 песни од Продиџи ?
Phoenix 1996:vozbud:

Продиџи се легенди, вистински шоу мени и прават концерти од фантастични размери. :)

Ти да натераш 100000 луѓе да скокаат со тебе, не е мала работа.

па не ми текна... испадна на муабет ама пошо глеам никој не ги слуша скутер овде (освен мене) па јбг... само сакав мислење... а продиџи имам дома само 4 песни од кој 1 ја слушам чат пат (скоро воопшто)... и реков то ти е вкус во прашање

Ete zosto si se reshil da napravish vakva anketa...

Auuu stvarno tesko prasanje. Ne deka sum ti nekoj koj znae kakov fan na Prodigy ili pak na Scooter, sepak gi postuvam obete. Imaat dobri traki i mi sviga nivnata muzika so bi se reklo - ne se losi.

So znam, mozda mala prednost bi im dal na Scooter ... !!!* :wink:

Продиџи нормално... Ги слушам долго време, и мислам дека се најдобри. Не сум бил на нивни концерт но одам на првата прилика што ќе ми се укаже.

А зошто мислиш дека неможеме да кажеме 10 песни од Продиџи ?
Phoenix 1996:vozbud:

не ти туку тие двајцата со по 100постови шо викаат демек знаат нешо за продиџи

Ramp,Nessaja,Maria среќен? ги иам у PC... ај сеа ти кажи 10 од продиџи чим си толку многу запознаен со продиџи :pos: :tapp:

Prva rabota ne bidi prost. Vtora rabota, I najprostiot posle tvojot glup post za 10 pesni od Prodigy, ke procepka na internet i ke ti kaze 50 pesni od niv. Treta rabota ja gi imam site albumi od Prodigy na originalki (ti imas od Scooter nekoj album na originalka?), a site singlovi na PC gi imam taka da ne se sekiraj znam mnogu za Prodigy i nemam namera tebe da ti se dokazuvam. So ova sto gi sporeduvash Prodigy so Scooter se gleda deka veze nemash od muzika.
No hard feelings...

Scooter vs Prodigy???:toe: Кој ги споредвит овие две ко се сосема различни:tapp:

И SCOOTER И PRODIGY се закон ама prodigy за нијанса се подобри.

Споредба Scooter и Prodigy :tapp: Па Prodigy се разбира!

Ако можете да кажете 10 песни од продиџи без да глеате на јутуб ве частам утре
Иначе:
Invaders Must Die
Breathe
FIrestarter (НАјбољи)
VOodo People
Mind FIelds
You'll Be Under My Wheels
Spitfire
We Are The Ruffest
One Love
Poison
NO Good
Smack My Bitch Up
Out OF Space
Molotov Bitch
:baeh: Овие што ги имам во РС:)
Ае албатрос :pos2:

Што знам, блиску ми се и двата бенда. Сепак, предност би им дала на Скутер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom