Scooter VS Prodigy

• Креатор на темата Креатор на темата StormRage
  • Време на започнување Време на започнување

Scooter VS Prodigy?????

• Scooter

Гласови: 7 14,6%
  • Prodigy

Гласови: 31 64,6%
  • и 2 те (или ни една)

Гласови: 10 20,8%

• Вкупно гласачи
    48
S

StormRage

Гостин
не знам од кај ми текна за ова ама ајде... со многу сум се расправал за ова... инаку јас сум за Scooter нивната музика ми е мнооооогу закон а инаку е прашање на вкусови... е сеа гласајте за тие шо според вас се подобри...:helou:

не знам од кај ми текна за ова ама ајде... со многу сум се расправал за ова... инаку јас сум за Scooter нивната музика ми е мнооооогу закон а инаку е прашање на вкусови... е сеа гласајте за тие шо според вас се подобри...:helou:

уфффф тешкоо.... неам појма ке одберам и двете дека МНОООГУ јаки песни праат и двете групи

Huh ova e smeshno da se sporeduva. Normalno deka Prodigy se bolje. Poveke nema potreba da se komentira.

Скутер е ОК. Ама премногу му се иста текстура песните техно-нешто како пеење (не викам дека не пее, супер си пее типот)-пак техно итн итн.
А Продиџи се каде каде подобри, кај нив неможе да се дефинира музиката што ја прават (а тоа е баш итнересно) за разлика од Скутер што јас барем мислам дека е техно или денс нешто така.

продиџи си е продиџи бе со нишо не се споредуваат

Prodigy FTW! (Најбољи се...)

Кој несреќник се осуди да напише ваков грев??? :vozbud::vozbud::vozbud:

Продиџи дефинитивно!
Ги слушам едно 10тина години и се јасно нели? :)
А Скутер никогаш не сум слушал, уствари некои ствари што мене ми изгледале смешни, јбг :toe:

Продиџи дефинитивно!
Ги слушам едно 10тина години и се јасно нели? :)
А Скутер никогаш не сум слушал, уствари некои ствари што мене ми изгледале смешни, јбг :toe:

Исто. Гласав и јас за Prodigy
до авторот: и ја незнам од кај можело да ти текне оваа споредба

па не ми текна... испадна на муабет ама пошо глеам никој не ги слуша скутер овде (освен мене) па јбг... само сакав мислење... а продиџи имам дома само 4 песни од кој 1 ја слушам чат пат (скоро воопшто)... и реков то ти е вкус во прашање

Scooter се разбира!Музиката на Scooter ќе те расположи скрос!!!

Од овие две, без размислување би ги одбрал Продиџи, бидејќи нивната музика е поандерграунд, по Firestarter, Smack My...и уште многу добри траки кои излегоа од таа група..Последниве години спласнаа но чест нивна за минатото гласав за нив!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom