Точкест
I'm Awesome
Според мене Самсунг како еден од најлошите производители на дигитални апарати влегува во DSLR кругот со најновиот апарат GX-20.
Гледајќи на мегапискелите ги има премногу дури 14.6.....Сепак апаратот е направен во корпорација со PENTAX па затоа има поголем обсег на оптика, PENTAX bayonet KAF2 mount/KAF2, KAF, KA mount lenses и тоа Schneider D-XENON, D-XENOGON, SAMSUNG lens, PENTAX DSLR lens.
Малце имаат претерано со опциите кои што ги има внатре во него
• B&W(4 type)
• Sepia(3 type)
• Color (18 type)
• Color extract (6 type)
• Soft (three-level amount adjustable)
• Illustration
• HDR (3 type)
• Slim (+/- 8 level amount adjustable)
• Brightness (+/- 8 level amount adjustable)
Што знам не ми изгледа како привлечен апарат, можеби затоа што сум премногу разочаран од неколку Самсунг апарати кои што ги имам користено
ама ај ќе видиме ваљда наскоро галерија од фотографии направени со DX20 па ќе се тргнат сомнежите
Како и да е со среќа влезот во DSLR технологијата
full review

Гледајќи на мегапискелите ги има премногу дури 14.6.....Сепак апаратот е направен во корпорација со PENTAX па затоа има поголем обсег на оптика, PENTAX bayonet KAF2 mount/KAF2, KAF, KA mount lenses и тоа Schneider D-XENON, D-XENOGON, SAMSUNG lens, PENTAX DSLR lens.
Малце имаат претерано со опциите кои што ги има внатре во него
• B&W(4 type)
• Sepia(3 type)
• Color (18 type)
• Color extract (6 type)
• Soft (three-level amount adjustable)
• Illustration
• HDR (3 type)
• Slim (+/- 8 level amount adjustable)
• Brightness (+/- 8 level amount adjustable)
Што знам не ми изгледа како привлечен апарат, можеби затоа што сум премногу разочаран од неколку Самсунг апарати кои што ги имам користено

Како и да е со среќа влезот во DSLR технологијата
full review