- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.921
- Поени од реакции
- 41.893
Го има во Вип и е 500 евра на S тарифа
Ne se sekiraj drugarche,okej si e. Prochitaj neshto povekje za toa ako sakash TUKA.imam poracano od Slovenija Samsung Galaxy S4 LTE dali znaci nesto ova LTE? Da ne e nekoja druga verzija na S4?
Samsung Galaxy S4.Пријатели,мои советници ајде помагајте .... Сеа се вратив од работа на брод,завршив прв договор ... одлично помина ... собрав многу добра паричка од плата .... и сега е редот да се почастам .... имам Samsung Galaxy Ace s5830 ,стариот мој телефон .... сега сакам да се почастам со нов телефон ... но се двоумам ... сега тука вие настапувате на сцена .... кој телефон да го земам ?! се двоумам меѓу HTC One или Samsung Galaxy S 4 ?! кој телефон би бил одличниот избор ?! имам 23 години ..... да не речете дека сум бил постар .....
Пријатели,мои советници ајде помагајте .... Сеа се вратив од работа на брод,завршив прв договор ... одлично помина ... собрав многу добра паричка од плата .... и сега е редот да се почастам .... имам Samsung Galaxy Ace s5830 ,стариот мој телефон .... сега сакам да се почастам со нов телефон ... но се двоумам ... сега тука вие настапувате на сцена .... кој телефон да го земам ?! се двоумам меѓу HTC One или Samsung Galaxy S 4 ?! кој телефон би бил одличниот избор ?! имам 23 години ..... да не речете дека сум бил постар .....
За секој еден телефон правило е - не го полни со секакви срања. Инсталирај си
Така да ова напишано ти важи само за Андроид
Не знам што ти треба и таблет и компјутер. Одбери само едно секако ќе ги користиш за исти работи. Од мене Nexus 10, ќе си ставиш безжична тастатаура и не ти треба компјутер.Пријатели,мои советници ајде помагајте .... Сеа се вратив од работа на брод,завршив прв договор ... одлично помина ... собрав многу добра паричка од плата .... и сега е редот да се почастам .... имам Samsung Galaxy Ace s5830 ,стариот мој телефон .... сега сакам да се почастам со нов телефон ... но се двоумам ... сега тука вие настапувате на сцена .... кој телефон да го земам ?! се двоумам меѓу HTC One или Samsung Galaxy S 4 ?! кој телефон би бил одличниот избор ?! имам 23 години ..... да не речете дека сум бил постар .....
И другар ми на времето леташе со iPhone 3s кога испадна, па денес му е буквално срам да го продаде
Следново не го разбирам :
Samsung I9295 Galaxy S4 Active
Samsung I9502 Galaxy S4
Samsung I9500 Galaxy S4
Samsung I9505 Galaxy S4
4-5 модели се овие или како ? Исти се сите ?