Samsung Galaxy S IV

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пред некој ден бев во Грција, го имаа изложено него на посебно делче/штанд, имаа цел штанд за iPhone 5, iPad и iPad Mini.

Еден штанд беше преполн, но не тој со корејските телефони. Доволно говори ова. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
imam poracano od Slovenija Samsung Galaxy S4 LTE :) dali znaci nesto ova LTE? Da ne e nekoja druga verzija na S4?

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Ф

Флеш

Гостин
Пријатели,мои советници ајде помагајте .... Сеа се вратив од работа на брод,завршив прв договор ... одлично помина ... собрав многу добра паричка од плата .... и сега е редот да се почастам .... имам Samsung Galaxy Ace s5830 ,стариот мој телефон .... сега сакам да се почастам со нов телефон ... но се двоумам ... сега тука вие настапувате на сцена .... кој телефон да го земам ?! се двоумам меѓу HTC One или Samsung Galaxy S 4 ?! кој телефон би бил одличниот избор ?! имам 23 години ..... да не речете дека сум бил постар :ROFLMAO: .....

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Пријатели,мои советници ајде помагајте .... Сеа се вратив од работа на брод,завршив прв договор ... одлично помина ... собрав многу добра паричка од плата .... и сега е редот да се почастам .... имам Samsung Galaxy Ace s5830 ,стариот мој телефон .... сега сакам да се почастам со нов телефон ... но се двоумам ... сега тука вие настапувате на сцена .... кој телефон да го земам ?! се двоумам меѓу HTC One или Samsung Galaxy S 4 ?! кој телефон би бил одличниот избор ?! имам 23 години ..... да не речете дека сум бил постар :ROFLMAO: .....
Samsung Galaxy S4.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529

Мене ако ме прашуваш немој премногу пари да лискаш на телефон друже. Самсунг Галакси С4 е 500 евра. И еве недај боже ако го загубиш?

Јас користам Алкател 995, на постпејд тарифа од 555 денари од VIP беше некаде 4500 денари.

http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_995-4661.php

Големината на екранот како што гледаш е скоро колку на S3 и S4 , процесор 1,4 гига и 512 RAM.

Да бидам искрен, по половина година употреба, почна по малку да ми кочи во некои игри и понапредни апликации, но сепак ми брка работа за се и сешто, и сум задоволен од телефонот. За секој еден телефон правило е - не го полни со секакви срања. Инсталирај си само она што ти е потребно.

Зборот ми е, чувај си ги парите.

Има и други телефони со големи екрани и јаки процесори и рам. LG, а посебно Sony воопшто немаат лоши телефони, така да јас да сум како тебе би ги чувал парите. Ке ти се најдат :)

Поздрав.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.670
Поени од реакции
14.551
За секој еден телефон правило е - не го полни со секакви срања. Инсталирај си

Да ти дадев скриншот какви се работи имав на 4s (и апликации од appstore и твикови од Cydia) немаше да веруваш.

Така да ова напишано ти важи само за Андроид

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Не знам што ти треба и таблет и компјутер. Одбери само едно секако ќе ги користиш за исти работи. Од мене Nexus 10, ќе си ставиш безжична тастатаура и не ти треба компјутер.
Во Бугарија е 400 евра, кај нас го нема.
Од мене Samsung Galaxy S4 + Nexus 10
Каков компјутер им помина модата на нив.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.670
Поени од реакции
14.551
И другар ми на времето леташе со iPhone 3s кога испадна, па денес му е буквално срам да го продаде

Најди ми некои Андроид телефони од тоа време кои НЕ се мизерии денес. На времето 3GS беше авион од мобилен, не можеш да споредуваш тогаш и денес!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки, темата е за телефонот, не забегувајте :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Следново не го разбирам :

Samsung I9295 Galaxy S4 Active
Samsung I9502 Galaxy S4
Samsung I9500 Galaxy S4
Samsung I9505 Galaxy S4

4-5 модели се овие или како ? Исти се сите ?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Следново не го разбирам :

Samsung I9295 Galaxy S4 Active
Samsung I9502 Galaxy S4
Samsung I9500 Galaxy S4
Samsung I9505 Galaxy S4

4-5 модели се овие или како ? Исти се сите ?

Не се исти.
Првиот е водоотпорен и такви работи, вториот ти е со 2 сим картици, 3-от е со octa core процесор, 4-от е со quad core процесор/ snapdragon 600 chipset. Исто имаш I9505G модел, тој е Google Edition.

Kajgana Shop

На врв Bottom