Самоконтрола

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Дали мислите дека имате самоконтрола врз себе и дали мислите дека си ги контролирате сопствените чувства? дали по природа сте смирени или нервозни? Се извинувам ако има ваква друга тема, а јас не сум видела.:kajg:

Goddess of Chaos напиша:

eeee ova me iznasmea...inace jas imam samokontrola...barem mislam deka imam...dobro vo nekoi situacii ne ama vo povekjeto sum smirena i razmisluvam so bistar um...:kajg:

Се контролирам и ко ќе не требит.. сеуште берам све шо иам преживеано до сеа.. не се знајт коа ќе експлодирам..и на кого. мухаха

doti4nata напиша:
eeee ova me iznasmea...inace jas imam samokontrola...barem mislam deka imam...dobro vo nekoi situacii ne ama vo povekjeto sum smirena i razmisluvam so bistar um...:kajg:

Ти најубаво знаеш колку е мојата самоконтрола.

Goddess of Chaos напиша:
Ти најубаво знаеш колку е мојата самоконтрола.

bolje kazi NEsamokontrola :kez: :kez:

Максимална. Дури повеќе отколку што треба.

Јас имам самоконтрола ама мислам дека не доволно.

Normalno imam samokontrola vrz sebesi, e sega koga ke pretece cashata, a za toa treba prilicno mnogu, togash ne odgovaram za postapkite,zs koga ke eksplodiram (afektna sostojba) neznam kako ke reagiram voopsto:)

Абер неам, други треба да кажат.

вака, сите се испофалија ебаве, лесно е да се јај лања од зад конпљуктор, ама потепко е да се стане и да секаже вистината, искрено.

Затоа велам дека не знам, сам не можам, мислам дека субјективно малкуцка ќе се обидам да се направам поарен, а тоа не чини, затоа, друг нека си каже за мене. Јас, можам за другите.

А не, јас сум цар, јас сум ова, она, а бе кај стер однак сите за президенти да ве бираме :):):)!

TRPAM TRPAM TRPAM TRPAM...i op ke se iznerviram i ke ispoubijam se i posle sum smirena....

Kaj ти е самоконтролата Гарфилд?:))) не се нервирај:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom