Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушни ја, заразна е Глупа е ама некако е заразно пеењето. Најверојатно од тикток искочи како хит, и брзо се прошири.Што е фората со песнава: ?
Ептен е заразна, да, ама баш ме интересираше поради што стана популарна, фала.Слушни ја, заразна е Глупа е ама некако е заразно пеењето. Најверојатно од тикток искочи како хит, и брзо се прошири.
probaj na Gruper.mkКаде би можел да огласам ваучер од ресторан за свадби и венчаници? Пробав со реклама 5, 2 месеци нема резултат.
Веројатно нема резултати затоа што човек кога решава да прави свадба, ни на крај памет не му доаѓа да отвори реклама или пазар 3 и таму да бара некаков си ваучер за да пројде поевтино.Каде би можел да огласам ваучер од ресторан за свадби и венчаници? Пробав со реклама 5, 2 месеци нема резултат.
Ќе треба да појдеш во твојата банка таму имаат формулари кои ќе треба да ги потполниш да ја однесеш про-фактурата да купиш девизи доколку средствата кои ги имаш на сметка се во денариДали некој има користено плаќање кон странска фирма со дознака или акредитив? Може да ми каже процедура документи...
Ne veruvam deka ke go najdes samo toj del sto ti e rasipan I pretpostavuvam deka ke treba da kupis komplet.Не се разбирам многу многу во мајсторски/домаќински работи, па кој знае нека ме посоветува
Ми капе од сифонот(?) што е под лавабото во вц. Едниот дел е сосема разјаден (како што се гледа на сликата). Претпоставувам дека можам да го сменам сам, прашањето ми е од каде да најдам таков дел, дали мора да биде ист, (иста големина, ист бренд), или универзални се? И дали морам да го менувам комплетно цел сифон или само тој дел конкретно?
во било која продавница за железарија имаш пластични црева 150 денари купи си комплет и завршена работа само кога ќе го монтираш нека биде свиткано во Ѕ буквата за да се задржува вода во самото црево со тоа ке го оневозможиш мирисот од одводотНе се разбирам многу многу во мајсторски/домаќински работи, па кој знае нека ме посоветува
Ми капе од сифонот(?) што е под лавабото во вц. Едниот дел е сосема разјаден (како што се гледа на сликата). Претпоставувам дека можам да го сменам сам, прашањето ми е од каде да најдам таков дел, дали мора да биде ист, (иста големина, ист бренд), или универзални се? И дали морам да го менувам комплетно цел сифон или само тој дел конкретно?