Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да знам...kolku kosta eden eban magnum sladoled niz svetot be?
jeste deka jadam max 2-3 pati sladoled vo godinata, i nemam pretstava za cenite,
zemam denes eden, mi go naplakjaat okolu 2.7 evra (27 sek). vo normalen super market, kaj so bi trebalo da e najeftin.
Прегледај го приврзокот 336638
ne bea ovie sladoledi evro do evroipol, ili jas ziveam vo minatoto uste?
sek e skrateno ili oznaka za svedska kruna. ne go izlizav za 27 sekundiСакам да знам...
Нели нема пикафци и ѓубре по Шфедску?Иако е од ајкос,ипак пикавац е. haha
Прегледај го приврзокот 336643
А sek е скратено од шфедску круну или излижа га сладолет за 27 секунде?
: D
Брат и ја како тебе, 2-3 сладолета сфако лето.Еве овој лето само едн пут лижа на гости, ама онј голем у пластику,нешто овошан беше.sek e skrateno ili oznaka za svedska kruna. ne go izlizav za 27 sekundi
pikavci ima, kazna ako te fanat kako frlas e nekade okolu 1000sek mislam.
a so pari e magnum u kumanovo inace?![]()
kolku kosta eden eban magnum sladoled niz svetot be?
jeste deka jadam max 2-3 pati sladoled vo godinata, i nemam pretstava za cenite,
zemam denes eden, mi go naplakjaat okolu 2.7 evra (27 sek). vo normalen super market, kaj so bi trebalo da e najeftin.
80 денари е во Македонија.
Брат и ја како тебе, 2-3 сладолета сфако лето.Еве овој лето само едн пут лижа на гости, ама онј голем у пластику,нешто овошан беше.
А на времето магнум касно навечер на бензинску лижесмо, кд праесмо техаце прошетку.Ја и тк незнаеше што паре е, мислу дека около 70 денара беше и лижеше се за 117 секунде
Ск е сигурно над стотче, еве јутре ке прашам.Еве ја викам 120 ден. е,ти што мислиш? Победник ке си се почасти сам едн магнум како тфој на слику хаха.
И не фрљај пикафци, не е битна казна, битна е самосфест. : )
Устфари остаи га пушење, лижање е боље хаха.
Поздраф до север,скандо Хипербореја,Ауореа Бориелис, Харалд Хардрада треќи, кинг оф Норвеј кој умреја на битку куде Стемфорд Бриџ.
Баратам гу викиншку историју![]()
kolku kosta eden eban magnum sladoled niz svetot be?
Оригинал се Зиповките од овде ?
Zippo запалки
Zippo запалките се симбол на квалитет, издржливост и стил. Со елегантен дизајн и безвременска функционалност, Zippo е идеален избор за колекционери, љубители на отворено и секојдневна употреба.Zippo çakmakët janë simbol i cilësisë dhe qëndrueshmërisë. Me dizajn elegant dhe rezistencë ndaj erës...www.domnet.com.mk
И
Знаеш од каде ги набавуваат?Од Калина стил 100% се оригинал, неколку пати имам земано за поклон, имаат голем избор + имаш разни други додатни производи.
Знаеш од каде ги набавуваат?
Официјално, најблиску Зипо има во Хрватска и вршат испорака и кај нас. Само што немаат интернет банкарство.