Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ми дадоа лист со примање у 2020 од работа, имаше бруто нето данок тоа све и имаше дел ослободување.

Ме интересира шо ослободување е тоа, од државата за газдата или?

Лично ослободување околу 90.000,00 ден. или нешто над тој износ, тоа значи вкупниот приход кој го имаш во рамки на една година нема да се оданочува со 10% стапка како персонален данок на доход до рамки на личното ослободување, се над тој износ се оданочува 10%.

Знае ли некој оние пробиотски јогурти баланс за сиромашни или баланс буџет,како сакаш кажи ги што се продаваат во Кам и Стокомак,имаат ли некаква врска со пробиотски јогурт или само етикети им штанцаат?

Знае ли некој оние пробиотски јогурти баланс за сиромашни или баланс буџет,како сакаш кажи ги што се продаваат во Кам и Стокомак,имаат ли некаква врска со пробиотски јогурт или само етикети им штанцаат?
Па во Стокомак има таков на Кораб и нешто Идеал шипка... Јас мислам дека се сите варијации на тема со сличен ефект...

Па во Стокомак има таков на Кораб и нешто Идеал шипка... Јас мислам дека се сите варијации на тема со сличен ефект...
Вчера пробав Кораб,не е лош.Сега купив и Бела Фарм од Кам па ке видиме :)

Вчера пробав Кораб,не е лош.Сега купив и Бела Фарм од Кам па ке видиме :)
Од Кораб Трница и јас имав пробано деновиве, добар е. Исто порано имав и на бимилк баланс+ користено, исто океј.

Од Кораб Трница и јас имав пробано деновиве, добар е. Исто порано имав и на бимилк баланс+ користено, исто океј.
Добар е зашто не го прават сами,туку во Србија а овие само го полнат

Дечки, измерив диоптер на оптичар, каде препорачувате да купам рамка и стакло

Дечки, измерив диоптер на оптичар, каде препорачувате да купам рамка и стакло

за оптики незнам, гледај полесна рамка да земеш, јас имав едни малку потешки на жешко ме печеа/сечеа кога работев, рана ми праеа

доколку родителите немаат пасош а сакаат да поминат граница со лична карта према Србија, Албанија итн ме занима што документ е потребно за децата?

Sent from my iPhone using Tapatalk

доколку родителите немаат пасош а сакаат да поминат граница со лична карта према Србија, Албанија итн ме занима што документ е потребно за децата?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Дете мора да има пасош.

Кој е нај безболниот начин, без бушење, да се монтира нешто како во вид на држач, од покривот на возилото (околу средина на возилото) на задно седиште?

Треба да држи уред не потежок од 700/800 грама, големина околу рутер.

Има шанси без бушење нешто да се измисли или?

Кој е нај безболниот начин, без бушење, да се монтира нешто како во вид на држач, од покривот на возилото (околу средина на возилото) на задно седиште?

Треба да држи уред не потежок од 700/800 грама, големина околу рутер.

Има шанси без бушење нешто да се измисли или?

Внатре така? Каков материјал е кровот? Можеби со лепенките за платно ќе успееш да го изведеш тоа што ти треба?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom