Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Колку чини отприлика инсталација/замена на лимен кров и гипс опшивка одоздола по метар квадратен со работна рака?

Глупо прашање ама сакам да знам зошто луѓето кога одат по улица/тротоар или било каде мора да ги клатат рацете? Тоа приметувам ми се случува и мене но некој луѓе го прават тоа премногу.

Kade moze da se najdat bi-fold(ili slicni ko harmonika vrati) stakleni vrati za tus?

Kade mozam da najdam epoksidalna smola i boi. Sega se popularni, sakam sam da napravam edna masa. Pozdrav.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Што значи ова: elo la salsera?
Ник нејм е некој...знам дека е од Белгија.

sakam da napisam nesto so ZLATNI bukvi,kade moze da se najde zlatna boja (mala pakovka-sisence)

sakam da napisam nesto so ZLATNI bukvi,kade moze da se najde zlatna boja (mala pakovka-sisence)

Zavisi kakov tip na zlatna boja ti treba, ako ti e za na obicna hartija, karton, pa duri i za na staklo vo vid na penkalo zlatno, flomaster ili tubicka zlatna kako lepak-boja, mozesh da najdesh vo bilo koja knizara.

Zavisi kakov tip na zlatna boja ti treba, ako ti e za na obicna hartija, karton, pa duri i za na staklo vo vid na penkalo zlatno, flomaster ili tubicka zlatna kako lepak-boja, mozesh da najdesh vo bilo koja knizara.
sisence=znaci za so mala cetka e rabotata= za bukvi izdlabeni na mermerna ploca.

sisence=znaci za so mala cetka e rabotata= za bukvi izdlabeni na mermerna ploca.
Мислам дека сватив за што ти е потребна.
Овој линк го најдов за таа намена....можеби ќе ти помогне.
Оваа боја најверојатно ја има во продавници за сликарска опрема

За добивање дупликат на изгубена лична карта во МВР треба најмалку 20 денови што е ризик некој да ја злоупотреби.
Каде може што побрзо да се пријави изгубена лична карта?

За добивање дупликат на изгубена лична карта во МВР треба најмалку 20 денови што е ризик некој да ја злоупотреби.
Каде може што побрзо да се пријави изгубена лична карта?
Треба само да ја пријавиш во службен весник (60ден мислам беше), ќе ти дадат потврда дека ти е изгубена, а со потврдата имаш некој период фора да си закажеш за нова т.е. дупликат.

Последно уредено:
Сакам да знам дали Газоза е имитација на пиво од ѓумбир

Не....бојата е слична, вкусот е поинаков
Не би рекол драстично. Тогаш повторно, можда тапа купив.
Единстевната разлика е кога пробав тоа што беше пиво од ѓубир е дека газозата ги нема тие земјести и чадести тонови, и по слаб, по...регулиран фкус има...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom