Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Пред...3 години наручував растениа онлајн. Ми стигнаа кај шутраците....73 евра. Не знам, веројатно тогаш важеше правилото оф 45 евра. Ми наплатија иљадарка и кусур данок, плус двеста денари поштарина. До ден денес мислам царината дека е преплатена.

Како се справувате со мигрената и мигренските напади?! (за тие што ги имаат, секако)

Важи уште забраната за повеќе од 3ца во возило ако не сте фамилија?

Важи уште забраната за повеќе од 3ца во возило ако не сте фамилија?
Таква забрана немаше никогаш,единствено што мора да се носи маска ако не сте фамилија

Некој кој се тестирал во систина за ковид дали се закажува термин телефонски или може да се оди дирекно таму ?

Некој кој се тестирал во систина за ковид дали се закажува термин телефонски или може да се оди дирекно таму ?
Исклучиво со претходно телефонско закажување, за сите приватни лабаратории.......Среќно!

Во кој салон да одам за гарнитура аголна, која нема да се уништи после 6 месеци? Давам до кај 35 000 денари, и димензии 3м х 2.
Ве молам споделете искуства, и ако може и конкретни модели на гарнитура.

Во кој салон да одам за гарнитура аголна, која нема да се уништи после 6 месеци? Давам до кај 35 000 денари, и димензии 3м х 2.
Ве молам споделете искуства, и ако може и конкретни модели на гарнитура.
Јас со Feydom имам убаво искуство. За останатото што прашуваш, побарај им го сајтот

Како е купувањето во Waikiki, Terra Nova и такви некои продавници ете низ City Mall да речеме.
Се дозволува пробување на алиштата?

Како е купувањето во Waikiki, Terra Nova и такви некои продавници ете низ City Mall да речеме.
Се дозволува пробување на алиштата?
Во Waikiki (само таму влегов) да...нема проблем. Тоа за City Mall, во Капитол пред извесно време бев во поише продавници по гардероба.....никаде никаков проблем......вообичаено како и секогаш....само нели со маска на лице.

Нарачав ваков Ултрасоничен уред за одбрана од агресивни кучиња, ама не е како на рекламата, каде кучињата заминуваат кога ќе се употреби уредот. На улица го пробав, ниедно куче никако не реагираше. Дали продаваат расипани кинески уреди или јас не знам да го користам?

Нарачав ваков Ултрасоничен уред за одбрана од агресивни кучиња, ама не е како на рекламата, каде кучињата заминуваат кога ќе се употреби уредот. На улица го пробав, ниедно куче никако не реагираше. Дали продаваат расипани кинески уреди или јас не знам да го користам?

Сигурно е до уредот. Барем пердаши ги на страната

Сигурно е до уредот. Барем пердаши ги на страната
Им пишав на порака, прво беше дека моето куче дома не реагира на уредот, ми одговорија да пробам со други кучиња на улица. Им пишав и дека уличните не реагираат како на рекламата, не ми одговорија веќе. Најверојатно така функционираат овие што продаваат неиспорбани кинески уреди ...

Врати им го или пријави ги. Ионака пола и више продаваат на диво на фб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom