Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Освем во чаир кај на др место може да се извади лекарско за полаѓање за возачка, старото ми истече ? И треба нешто закажување,дкументи ?

Не е до цената, него сакам нешто што после некое време ќе може лесно да се смени.
Тогаш стави плочки ако некогаш сакаш да менуваш полесно се вадат и помалку корекции на ѕидот би требале.

imame li tema tuka ... stanovi pod kirija vo Skopje, ili baram-izdavam stan, ili ceni na kiriite i sl.

Освем во чаир кај на др место може да се извади лекарско за полаѓање за возачка, старото ми истече ? И треба нешто закажување,дкументи ?

Во ЈЗУ Железничар (кај полициска станица Беко се наоѓа во Центар)

Дали некој има стиропор со имитација на цигла или камен залепено на внатрешени ѕидови?
Сакам да знам дали ова со имитацијата вреди, дали ја заменува циглата и каменот на изглед и како се чисти?
Jas bi ti preporacal kamen, t. e. ploci od kamen. Cenata ti e okulu 180-200 denari kvadrat, ako gi zemes direktno od magacini, gi imas nekolku na patot pred Radovis. Se lepat mnogu lesno, so cement, ili lepak za plocki, ili (jas gi lepev) so lepak za siporex. Veruvam deka za den, dva mozes sam da zalepis cela soba. Otposle mozes, po zelba, da gi lakiras.

imame li tema tuka ... stanovi pod kirija vo Skopje, ili baram-izdavam stan, ili ceni na kiriite i sl.
Овие ги најдов:

Прашање дали може да користам блокирана картица на скрилл те. Блокиран од извршител сум,имам скрилл акаунт па да ми префрлува некој пари и да можам да купувам онлајн дали можам да ја користам таа картичка? Дали играа тоа некаква улога?
Автоматски споено мислење:

Дали некој има стиропор со имитација на цигла или камен залепено на внатрешени ѕидови?
Сакам да знам дали ова со имитацијата вреди, дали ја заменува циглата и каменот на изглед и како се чисти?
Не вреди а и не чини...
Изглед има ама не е ок.
-Прво со тек на време се оштетува и ослабнува ,ако е груба текстура малце повеќе време во кречење/фарбање.
-Добра изолација може да даде но (ѕидот не може да "дише" а ако е пак на некој ѕид. Каде што се формира влага кондензација и сл мака можеш да си имаш
-Лепење на глет никако
-Мачкаш подлога-премаз као хидро флекс ако лепиш оној со лепак као 10ка 106 сл.Има "паметни" викаат силикон блабла и плачки после..
-За плафон се јаде некако но за ѕидови не особено ако се лепи од долниот дел на ѕидот до 1,40... а па горе тогаш и не личи да се стави ако доле нешто не се направи.
Јас од искуство не би ти препорачал но сепак ти си знаеш,по мене поубаво би било гипсани калапи ако можеш да најдеш и сам да формираш и сам да направиш,не е тешко а треба време и труд и малку пари...но не можам да кажам ништо ни за тоа,сепак ти си одлучуваш.
Ако нешто те интересира пиши во инбокс ќе ти објаснам итд итд.

Последно уредено:
Дали некаде во Скопје се продава облека made in UK? Спортска по можност...

Дали некој знае колку пари кошта возачка дозола Б, исто ме интересира и за А - заедно да ги полагам и двете?(мислам на буквално сите трошоци)

Која цвеќара во Скопје врши достава на цвеќе на домашна адреса. Значи сакам на девојчето да и купам букет рози и да ги пратам на домашна адреса. Ми треба цвеќара што врши нивна достава на такви работи , а не праќа по пошта , карго , такси и сл.

Која цвеќара во Скопје врши достава на цвеќе на домашна адреса. Значи сакам на девојчето да и купам букет рози и да ги пратам на домашна адреса. Ми треба цвеќара што врши нивна достава на такви работи , а не праќа по пошта , карго , такси и сл.
Види овие од цветен пазар,јас нешто од поодамна зимав така,е сега како се вика цвеќарата појма немам...види ско користиш некоја од социјалниве мрежи ќе најдеш сигурно...имс некои сајтови подари.мк и слични...

мислам дека можеш скоро во секоја приватна поликлиника имаш во тоспаш после железничка од лево во трговското сигурно

Дали некој знае колку пари кошта возачка дозола Б, исто ме интересира и за А - заедно да ги полагам и двете?(мислам на буквално сите трошоци)
б категорија комплетна е близу 27.000 колку што знам ако начекаш многу автошколи имаат многу попусти сега за да привлечат повеќе кандидати

дали имате сознание дали авто кампот градиште е отворен да се преноќува заради корона вирусот.Имам приколка па сакам да си отидам на викенд? ако не е од кога би била

Не знам дали само мене ми изгледаат полу оригинални маиците у спорт вижн, мега спорт и сите тие слични спортски продавници, конците на маиците висат и сл. ја мислам на оригинал не смее конецот неправилно сошиен да биде или да виси, знае ли некој нешто повеќе во врска со ова и каде може да се најде од прва рака оригинал?

Не знам дали само мене ми изгледаат полу оригинални маиците у спорт вижн, мега спорт и сите тие слични спортски продавници, конците на маиците висат и сл. ја мислам на оригинал не смее конецот неправилно сошиен да биде или да виси, знае ли некој нешто повеќе во врска со ова и каде може да се најде од прва рака оригинал?
Па да до некаде,тоа зависи они од каде им е увозот и пр.за тој и тој бренд ..модел итд. Секаде различно се шие тие кај им се фабриките дозволите исл.Ако е нешто скапо и марка пожали се и само слушај што ќе ти зборат,смеење колку сакаш...
Бев во Швајцарија во Емеен и во Цуг на шетање...влагам си купувам саат,нов у кутија го вади,бришење полирање перење очи..гратис ова она ред бато,влагам најк не само конец да не виси абе жилет бато жилет си има ред..ама ќе си платиш.
Кај нас иди у најк,зара мара и гледај,ќе дадеш 11.000ден на сако некое и има фалинка некоја..зависи али голема разлика сме од сите,тркни до овие грциве па тамо има помормално(не дека кај нас нема).
Не знам Спорт М какви се,но слушнав имаат добри партали.
Прошетај по сити мол и скенирај што чини а што не

Сакам да знам која од овие DnD типови на игри што може да се најдат во голбин што е нај...почетничка... нај ...кежул...
Ме интересира дали е изводливо дома да играме..оти имам куп намќори...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom