Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Vanish, ми извади флека од чај и тоа после 6 месеци направена.Da ne znaete nekoe sredstvo za otstranuvanje damki od dusek?
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vanish, ми извади флека од чај и тоа после 6 месеци направена.Da ne znaete nekoe sredstvo za otstranuvanje damki od dusek?
Некој дали има инфо за цени на карти или да сподели лично искуство како стигнал до Будимпешта.Ми треба инфо за со воз или бус.(Како е најорактично) и поевтино секако![]()
Некој искуство со порачки од Wish? Безбедност, брзина на испорака, квалитет споредено со алиекспрес?
мед и млеко?Опис за нешто несериозно кога се работи за човек или неквалитетно кај изработка, материјал итн. .
Све е супер. Све е одлично како нацртано.мед и млеко?
Sent from my TA-1024 using Tapatalk
Со телефон ти е 40 денари, вртиш на 185. Се имаш регистрирано за плаќање во системот?Дечки како одат сега картите во ЈСП во Скопје? Можам ли да се качам во автобус и да земам карта само за тоа едно возење или пак мора да се плати 150 ден. за пет возења или така нешто?
Може е чудно што не го знам ова ама едно добри 3-4 години не ми затребал јавен превоз кога одам во Скопје. Ама сега во четврток сум во Скопје без кола па ваљда ќе треба да се движам низ градот со автобус...
Со телефон ти е 40 денари, вртиш на 185. Се имаш регистрирано за плаќање во системот?
Ако си на Вип, пиши смс со текст START на 14 11 14 (бесплатно). Ако си на Телеком, не мораш. Секое качување во бус ќе вртиш на 185, ќе го приближиш телефонот на автоматот и ќе ти стигне смсНе. Никогаш не ми притребало пошто не сум од Скопје а кога доаѓам обично сум со своја кола. Сега веројатно ќе ми треба, па после кој знае колку време пак. Затоа не ми се исплаќа некаква опција со плаќање за повеќе возења. Би ми одговарало да си платам за едно возење и толку.
Ако си на Вип, пиши смс со текст START на 14 11 14 (бесплатно). Ако си на Телеком, не мораш. Секое качување во бус ќе вртиш на 185, ќе го приближиш телефонот на автоматот и ќе ти стигне смс
Штом ти е за еден ден, не ти се исплати картичка.
Во checked baggage можиш една штека али ако носиш во carry on ништо чудно и да ти ја фрлаЗнае ли некој дали е дозволено барем 1 штека цигари во авион?