Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во тутунска банка види, пред неколку години ми имаат сменето.Каде да сменам динари српски во евра или денари?
Јок ама на колегава ќе му ги дадам, ќе оди на крај на месец, ќе се раздолжимеВо тутунска банка види, пред неколку години ми имаат сменето.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
~23kПлата на професор во средно?
Дечки, се извинувам што пуштам нова тема, но не најдов друга соодветна и не знам каде да се обратам. По еден месец сум на свадба во Македонија, а не знам ниедно оро освен "две напред, едно назад", шо и да беше тоа.
Не најдов видео предавања на интернет како што има например за бугарските, затоа се обраќам кон вас.
Дали би сакале да ги групираме по најпопуларните песни што се свират на свадба? И некој да објасни за секоја како одат чекорите одприлика.
Секако да беше така лесно сѐ немаше да одат луѓето во играорни по 15-20 години, но би ми било од помош, бидејќи тој пат нема да поминам со седење во некој агол.
Фала однапред!
Најдобри земји со работни услови ? Англискио ми е усовршен,а не би имал проблем за брзо време да научам друг јазик.
naj dobro e tamu site se tamuzosto malta?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk