Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да сменам динари српски во евра или денари?

Во тутунска банка види, пред неколку години ми имаат сменето.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Јок ама на колегава ќе му ги дадам, ќе оди на крај на месец, ќе се раздолжиме :)

Сакам да знам
Дали од Крива Паланка има превоз до Софија -Бугарија,било со автобус било со диви таксисти (од тие евтините)

Дечки, се извинувам што пуштам нова тема, но не најдов друга соодветна и не знам каде да се обратам. По еден месец сум на свадба во Македонија, а не знам ниедно оро освен "две напред, едно назад", шо и да беше тоа.
Не најдов видео предавања на интернет како што има например за бугарските, затоа се обраќам кон вас.
Дали би сакале да ги групираме по најпопуларните песни што се свират на свадба? И некој да објасни за секоја како одат чекорите одприлика.
Секако да беше така лесно сѐ немаше да одат луѓето во играорни по 15-20 години, но би ми било од помош, бидејќи тој пат нема да поминам со седење во некој агол.
Фала однапред!

Дечки, се извинувам што пуштам нова тема, но не најдов друга соодветна и не знам каде да се обратам. По еден месец сум на свадба во Македонија, а не знам ниедно оро освен "две напред, едно назад", шо и да беше тоа.
Не најдов видео предавања на интернет како што има например за бугарските, затоа се обраќам кон вас.
Дали би сакале да ги групираме по најпопуларните песни што се свират на свадба? И некој да објасни за секоја како одат чекорите одприлика.
Секако да беше така лесно сѐ немаше да одат луѓето во играорни по 15-20 години, но би ми било од помош, бидејќи тој пат нема да поминам со седење во некој агол.
Фала однапред!

http://www.igrajoro.com

https://vimeo.com/user14486837

Дали Крусел има продавници во Карпош 1-4, Тафталиџе, Влае до Ѓорче?

Најдобри земји со работни услови ? Англискио ми е усовршен,а не би имал проблем за брзо време да научам друг јазик.

Кога се појавува социологијата како наука? Знам дека е 19 век ама дали средина, крај или почеток?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom