Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Како да направам блокирана форма од било кој глагол? Пр. од пее... и дали сите глаголи имаат блокирана форма? Ако не, кои се исклучоци?
Od pee kje bide ''rika''. Blokirana forma neli, pizdda mu mater.....

Сакам да знам. Според режимот на исхрана од Турунџиева, имам задутре за јадење овошје и салата. Кои комбинации на овошје можам да ги направам? Доручекот е овошје од ист тип, но и цел ден треба да јадам овошје + салата. Незнам кои комбинации на овошје да ги правам во целиот ден.

Јелоу луѓе. Дали некој од вас има испраќано или добивано пари преку western union? Ме интресира дали ги оданочуваат парите добиени на сметка преку нештово?

Јелоу луѓе. Дали некој од вас има испраќано или добивано пари преку western union? Ме интресира дали ги оданочуваат парите добиени на сметка преку нештово?

Ne, nema danok.
Pisi pp ako imas dopolnitelni prasanja da ne ja tupime temava, imam jas bajagi transakcii napraveno do sega preku WU

Да ли може да се отворе фирма/продавница за работи купени од алиекспрес,ебај,алибаба.? како би можело тоа?

Пак јас. Некој да препорача керетинг служба од Скопје?? Некоја така со попристојни цени...
Или што мислите подобро е да почестам по одбраната во ресторан? Кај нас е пракса да се прославува во ресторан.. ама мислам дека тоа и не е толку пристојно. Обична одбрана е и нема што толку да се прославува и да се прави целодневна.

Последно уредено:
Пак јас. Некој да препорача керетинг служба од Скопје?? Некоја така со попристојни цени...
Или што мислите подобро е да почестам по одбраната во ресторан? Кај нас е пракса да се прославува во ресторан.. ама мислам дека тоа и не е толку пристојно. Обична одбрана е и нема што толку да се прославува и да се прави целодневна.
Тетка биберче за тоа е топ.

Канапе

Лап-Лап од аеродром

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Каде се полага за б2 сертификат по англиски јазик?

Каде се полага за б2 сертификат по англиски јазик?

На повеќе места, зависи кој сертификат ти треба, во Британски совет ги имаш IELTS, Bulats, Aptis, не се сеќавам сега кој беше за Б2 точно.

Некој да ми каже, колку чини изнајмување на кајак/двосед на Матка? Дали е потребна претходна резервација? :)

Некој да ми каже, колку чини изнајмување на кајак/двосед на Матка? Дали е потребна претходна резервација? :)
Претходна резервација не ти треба цена мислам беше 150 денари саат или 200 не сум сигурен.

MLT Investment Ltd. Информации за фирмата се добро дојдени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom