Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може прецизно да се лоцира одреден корисник на број на некој од операториве од страна на полицијата? И дали има и друга алтернатива освен полиција?
Za toa treba da pokrenes tuzba,pa po nalog na sudot policijata da go pronajde toj broj i potoa da doznaes koj te voznemiruval i ako sakas da go tuzis. Toa e epten komplicirano. Edno vreme po mobilnive operatori imase opcija za nekoja doplata da dobivas identifikacija i na tie skrieni povici.....neznam dali ima uste takvo nesto.

Za sanitaren inspektor vo germanija minhen kolku e platata za 1 mesec znae li nekoj

Знaе некoј дa ми кaже кoи се дечките кoи држaт прoби вo гaрaжa пoзaди бекo полицијата, кaј железничaр, кaј грaдинкaтa?
Имaм некoлку пaти пoминaтo oд тукa и ги имaм слушнaтo. Мнoгу се дoбри (y)

Дали може прецизно да се лоцира одреден корисник на број на некој од операториве од страна на полицијата? И дали има и друга алтернатива освен полиција?

Сакаш да го лоцираат локациски, или да добиеш податоци за корисникот (име презиме адреса) ? Бројот ти е познат, или те замараат со непознат ?

Сакаш да го лоцираат локациски, или да добиеш податоци за корисникот (име презиме адреса) ? Бројот ти е познат, или те замараат со непознат ?
Bilo kakva licna informacija za korisnikot dali ime, prezime ili adresa seedno, inaku ne me zamara nikoj, cisto informativno sakam da znam dali e vozmozno da se otkrijat tie podatoci.

Bilo kakva licna informacija za korisnikot dali ime, prezime ili adresa seedno, inaku ne me zamara nikoj, cisto informativno sakam da znam dali e vozmozno da se otkrijat tie podatoci.

Секако дека е можно.. поготово сега, кога при купување и активирање на сим припејд те регистрираат според лична карта. Доволно е да имаш некој вработен во салон на операторот, може одма да ти каже на кого е регистриран тој број. :D А за лоцирање, тоа иде преку полиции судови бла бла.. :D

Кој е стручниот термин за „јачмен“ на окото?

Последно уредено:
Сакам да знам кој беше бендот што свиреше вчера вечер во Сити Мол на ноќниот шопинг? Имаше 2 бенда, едниот свиреше до кај 10 и престана и после почнаа едни други дечки, клавијатура помладо дете, бубањ постар маж, на гитара ќелав дечко и убавица на бас и вокал :) Тие вторите ме интересира кои се.

Дали може и како од тука да видам состојба на мојата тековна
сметка од комерцијална банка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom