Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ова со гугл со македонското знаме само на наша територија се гледа ,или низ цел свет?

Абе ова со гугл со македонското знаме само на наша територија се гледа ,или низ цел свет?
скоро секој ден е државност на некоја земја, така да ако до сега си гледал знамиња на нов зеланд, туркменистан, папуа нова гвинеја, авганистан, боцвана, џибути, исланд.... на гугл, тогаш најверојатно сега и путин и обама го гледаат нашето знаме на гугл

Има ли на форумов васкуларни доктори? Доколку има би сакала да ги прашам нешто се разбира доколку може

Отприлика како се движат цените на таблетите во кеш без договори? Обични таблети без некое особености, колку за нет само...

Отприлика како се движат цените на таблетите во кеш без договори? Обични таблети без некое особености, колку за нет само...

Од 5000 денара па нагоре.

"Што е ова?"

И колкави се шансите дома да ги начекам... еве слика!

WP_20150915_01_34_17_Pro.jpg

Последно уредено од модератор:
"Што е ова?"

И колкави се шансите дома да ги начекам... еве слика!

Прегледај го приврзокот 128586

Мало мутирано Шкорпииче..Не се опасни,мада убиј го веднаш,содржат мала количина отров,и убодот е прилично болен,имам 2-3 овакви начекано во гаражата,претежно живеат во циглите.

Имам ел. мотор од машина за перење тежок е 8кг ме интересира колку има бакар во него инаку моторот е од старите горење машини ?

Дај некој нека каже со сигурност во колку има за вракање воз (в недела) од Скопје до Прилеп, негде начекувам 7 часот, негде 7ипол па и 8?

И дали има автобуси и кое време?

Имам ел. мотор од машина за перење тежок е 8кг ме интересира колку има бакар во него инаку моторот е од старите горење машини ?
Многу малку балар ќе извадиш не се исплати за маката.
Дај некој нека каже со сигурност во колку има за вракање воз (в недела) од Скопје до Прилеп, негде начекувам 7 часот, негде 7ипол па и 8?

И дали има автобуси и кое време?
Малку не си ми јасен ај вака ќе ти кажам воз од Скопје за Прилеп имаш во 6,42 , а вечер има 16,55 брз и во 20,00 за автобус види си на http://www.sas.com.mk/.
Мене ме интересира каде да најдам церада за кола за да ја покријам цела и дали е можно зимно време да ми замрзне церадата за кола?

можеби ќе извадиш пола кило, само многу ќе се намачиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom