Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Предметите од зимски семестар можеш да ги полагаш во јануарска, јунска и септемвриска сесија. Предметите од летен семестар во јунска, септемвриска и јануарска.Ако паднам испит од јануарска сесија, кога ќе го полагам во јуни ќе треба да доплаќам нешто како казна?
Еден другар имал оригинални грамафонски плочи од john lenon, david bowie, bob marley, sindi o connor со се текстовите, па ме интересира која цена би се движеле кога би ги продавал ?
А каде има низ Скопје некоја ваква антикварница да не знаеш ?По 350 ги продаваат по антикварниците за книги.
А каде има низ Скопје некоја ваква антикварница да не знаеш ?
Мислам дека имам видено во чаршија антикварница, баш негде у центарот на чаршијата е мислам.А каде има низ Скопје некоја ваква антикварница да не знаеш ?
Да си пуштиш кабел за на втори спрат. Ќе си купиш сплитер за кабелот и ќе си имаш кабловска.Куќа на 2спрата и долниот спрат има кабловска горе нема како би можело и јас да користам кабловска од доле што треба да се праве?
Лесно се праве? оти тие шо живее доле несмее да знае дека јас ке приклучувам горе кабловскаДа си пуштиш кабел за на втори спрат. Ќе си купиш сплитер за кабелот и ќе си имаш кабловска.
Е тоа не знам, не сум крадела кабловска до сега.Лесно се праве? оти тие шо живее доле несмее да знае дека јас ке приклучувам горе кабловска
Лесно е, само требит да не те видаt, пошо мораш да им го скиниш кабелот за да го ставиш во сплитер, навечер ко ќе си легнат.Лесно се праве? оти тие шо живее доле несмее да знае дека јас ке приклучувам горе кабловска