коцка
Curiouser and curiouser!
А има таков факултет?ја видел изјавата од груевски дека било кој што ќе дипломира на старотурски добива 100% работа и се попалил. Мисли само да се запише онлајн како што го разбрав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А има таков факултет?ја видел изјавата од груевски дека било кој што ќе дипломира на старотурски добива 100% работа и се попалил. Мисли само да се запише онлајн како што го разбрав.
А има таков факултет?
Нема во Македонија студии за оваа програма. Инаку кај нас се на нет уписите , а не па некаде во европа.па сигурно има на филолошки
http://kajgana.com/gruevski-student...-staroturski-jazik-imaat-zagarantirana-rabota
Извини не те разбрав...има онлајн уписи, кај нас, зашто колку што разбрав никој не праша за европа.. А има онлајн полагања? На кои факултети ако да?Нема во Македонија студии за оваа програма. Инаку кај нас се на нет уписите , а не па некаде во европа.
Имаш онлајн уписи кај нас уште од лани.Извини не те разбрав...има онлајн уписи, кај нас, зашто колку што разбрав никој не праша за европа.. А има онлајн полагања? На кои факултети ако да?
Имаш онлајн уписи кај нас уште од лани.
Е па сеа нема онлајн полагања може ќе воведат онлајн предавањаА онлајн полагање?извини не сум во тек воопшто
Исти вид само малце унапреден едно ниво и малце полични сурати имет него oвија во ЛОТР.Дали орките кај нас се од ист вид, како оние од LOTR?
не ми е јасно...а што добиваш со онлајн пријавување? има онлајн полагање приемни? онлајн полагање испити? онлајн предавање? нешто онлајн освен...уписи...што е предавање на документи, освен ако не се сменило нешто драстично...Е па сеа нема онлајн полагања може ќе воведат онлајн предавања![]()
Како што добиваш со онлајн пријавување не се замараш не чекаш редици пред студентски. Засега имаш онлајн уписи , заверки , закажување на испити ама ко што оди технологија напред не е чудно да има и онлајн предавања наскороне ми е јасно...а што добиваш со онлајн пријавување? има онлајн полагање приемни? онлајн полагање испити? онлајн предавање? нешто онлајн освен...уписи...што е предавање на документи, освен ако не се сменило нешто драстично...
даima li mladi luge koj imaat barem mal entuzijazam vo sebe da zapocnat nesto novo,nesto porazlicno I pokreativno od ova do sega?!