коцка
Curiouser and curiouser!
А има таков факултет?ја видел изјавата од груевски дека било кој што ќе дипломира на старотурски добива 100% работа и се попалил. Мисли само да се запише онлајн како што го разбрав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А има таков факултет?ја видел изјавата од груевски дека било кој што ќе дипломира на старотурски добива 100% работа и се попалил. Мисли само да се запише онлајн како што го разбрав.
А има таков факултет?
Нема во Македонија студии за оваа програма. Инаку кај нас се на нет уписите , а не па некаде во европа.па сигурно има на филолошки
http://kajgana.com/gruevski-student...-staroturski-jazik-imaat-zagarantirana-rabota
Извини не те разбрав...има онлајн уписи, кај нас, зашто колку што разбрав никој не праша за европа.. А има онлајн полагања? На кои факултети ако да?Нема во Македонија студии за оваа програма. Инаку кај нас се на нет уписите , а не па некаде во европа.
Имаш онлајн уписи кај нас уште од лани.Извини не те разбрав...има онлајн уписи, кај нас, зашто колку што разбрав никој не праша за европа.. А има онлајн полагања? На кои факултети ако да?
Имаш онлајн уписи кај нас уште од лани.
извини не сум во тек воопштоЕ па сеа нема онлајн полагања може ќе воведат онлајн предавањаА онлајн полагање?извини не сум во тек воопшто

Исти вид само малце унапреден едно ниво и малце полични сурати имет него oвија во ЛОТР.Дали орките кај нас се од ист вид, како оние од LOTR?
не ми е јасно...а што добиваш со онлајн пријавување? има онлајн полагање приемни? онлајн полагање испити? онлајн предавање? нешто онлајн освен...уписи...што е предавање на документи, освен ако не се сменило нешто драстично...Е па сеа нема онлајн полагања може ќе воведат онлајн предавања![]()
Како што добиваш со онлајн пријавување не се замараш не чекаш редици пред студентски. Засега имаш онлајн уписи , заверки , закажување на испити ама ко што оди технологија напред не е чудно да има и онлајн предавања наскороне ми е јасно...а што добиваш со онлајн пријавување? има онлајн полагање приемни? онлајн полагање испити? онлајн предавање? нешто онлајн освен...уписи...што е предавање на документи, освен ако не се сменило нешто драстично...

,,,даima li mladi luge koj imaat barem mal entuzijazam vo sebe da zapocnat nesto novo,nesto porazlicno I pokreativno od ova do sega?!