Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
ја видел изјавата од груевски дека било кој што ќе дипломира на старотурски добива 100% работа и се попалил. Мисли само да се запише онлајн како што го разбрав.
А има таков факултет?

Нема во Македонија студии за оваа програма. Инаку кај нас се на нет уписите , а не па некаде во европа.
Извини не те разбрав...има онлајн уписи, кај нас, зашто колку што разбрав никој не праша за европа.. А има онлајн полагања? На кои факултети ако да?

Извини не те разбрав...има онлајн уписи, кај нас, зашто колку што разбрав никој не праша за европа.. А има онлајн полагања? На кои факултети ако да?
Имаш онлајн уписи кај нас уште од лани.

Дали орките кај нас се од ист вид, како оние од LOTR?

Дали орките кај нас се од ист вид, како оние од LOTR?
Исти вид само малце унапреден едно ниво и малце полични сурати имет него oвија во ЛОТР.

Последно уредено:
Е па сеа нема онлајн полагања може ќе воведат онлајн предавања :)
не ми е јасно...а што добиваш со онлајн пријавување? има онлајн полагање приемни? онлајн полагање испити? онлајн предавање? нешто онлајн освен...уписи...што е предавање на документи, освен ако не се сменило нешто драстично...

не ми е јасно...а што добиваш со онлајн пријавување? има онлајн полагање приемни? онлајн полагање испити? онлајн предавање? нешто онлајн освен...уписи...што е предавање на документи, освен ако не се сменило нешто драстично...
Како што добиваш со онлајн пријавување не се замараш не чекаш редици пред студентски. Засега имаш онлајн уписи , заверки , закажување на испити ама ко што оди технологија напред не е чудно да има и онлајн предавања наскоро :)

,,,,edno neshto ne mi e jasno,,i sakam da znam,dali bombastichniot drogirash e mashko ili zhensko,,:confused:,,,

upload_2014-8-8_13-38-44-png.99265

Да прашам дали знаете некаде после Велес на кај Штип или во Штип каде има да се напијам кафе, да каснам нешто? Значи ми треба за вечерва нешто што работи 24ч бидејќи тргнувам со кола на кај 3ч од Скопје па сакам некаде да застанам покрај пат за одмор...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom