Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да знам зошто овие кретените имаат право да блокираат раскрсници, со што истовремено се крши моето право за слободно движење?

И...цела женска фамилија да им ја ебам, 50 луѓе прават проблеми на 1000-ници други....
Од Автокоманда до Аеродром, досега 70 минути во кола. На пола пат не сум...

Сакам да знам зошто овие кретените имаат право да блокираат раскрсници, со што истовремено се крши моето право за слободно движење?

И...цела женска фамилија да им ја ебам, 50 луѓе прават проблеми на 1000-ници други....
И јас не го подржуваам тоа блокирање на раскрсницата кај Киро Глигоров мостот ,мислам дека е на погрешно место тоа треба пред Градско собрание , домот на градоначалничката ,да сите тие протестираат за подобар воздух и почисто Скопје а сега ова излегува евтин пред изборен маркетиншки трик ,знаат сите кои ја пали депонијата Вардариште оние кои живеат во домот која поранешната министерка за труд и социјала Царовска ги остави домот за проблематични деца на бездомниците веднаш спроти Годи што е
Автоматски споено мислење:

Дали смее во колективна зграда да се чува ЗАЈАК ?
знам дека не лае или рже ама мислам дека има глодарски болести....па го шетаат како кутре да е, на поводец
Мислам дека никој нема да ти направи проблем да си чуваш зајак ,ако е така тогаш и кучето и мачето пренесуваат зарази општо зборам

Зошто пишуваат Портокалова фаза кога на мапите ниските мемператури се сини па љиљакови и темно љиљакови ??

И јас не го подржуваам тоа блокирање на раскрсницата кај Киро Глигоров мостот ,мислам дека е на погрешно место тоа треба пред Градско собрание , домот на градоначалничката ,да сите тие протестираат за подобар воздух и почисто Скопје а сега ова излегува евтин пред изборен маркетиншки трик ,знаат сите кои ја пали депонијата Вардариште оние кои живеат во домот која поранешната министерка за труд и социјала Царовска ги остави домот за проблематични деца на бездомниците веднаш спроти Годи што е

Мислам дека никој нема да ти направи проблем да си чуваш зајак ,ако е така тогаш и кучето и мачето пренесуваат зарази општо зборам
Не чувам ништо, во комшии чуват зајак и го носат надвор со поводец...а мислев на глодарските болести...на времето имавме хрчак, ама не го носевме надвор

1000005653.jpg

Знае некој колку изнесува час во оваа катната гаража кај народен театар и како е со место околу 8-9 часот сабајле?

Од една страна "Не не бива како народ, не знаеме да искочиме да се буниме", од друга страна "зашто искочиле овие ме блокираат, не можам да одам нигде со кола".
Еве ти кажи -Зашто искочиле?
И што добиваат кретените освен што прават проблеми на обичните луѓе?

Прегледај го приврзокот 457315

Знае некој колку изнесува час во оваа катната гаража кај народен театар и како е со место околу 8-9 часот сабајле?
Abe da mu ebam mater, Dodeka si se davel so google Maps da ja najdish garazhava, pa da prajsh screenshot pa da prashuvash ovde shto ne si go prashal google ???

Eve da ti olesnam zo 10 Sek. ti najdov informacija

Aj drug pat ce nauchish deka nema se servirano na tavce i deka trba malce i ja chuknish glavata

Abe da mu ebam mater, Dodeka si se davel so google Maps da ja najdish garazhava, pa da prajsh screenshot pa da prashuvash ovde shto ne si go prashal google ???

Eve da ti olesnam zo 10 Sek. ti najdov informacija

Aj drug pat ce nauchish deka nema se servirano na tavce i deka trba malce i ja chuknish glavata
У ред е стари, само ја знам катната гаража, не сум од Скопје и немам поима дека имаат страна за информации. И намали со комплексите, у секоја тема одговараш дрско, а беспотребно. Фала ти ипак и биди поздравен.

И утре ќе имало блокада, кој дел поточно е блокиран?
Пола Скопје практично.
Уште еднаш све да им ебам на кретените...

Блокирана е раскрсница кај авиончето во Аеродром, од 15 до 18 часот.
Тоа значи цел сообраќај се пренасочува и станува хаос Автокоманда, Ист Гејт, Железничка... во најголемиот сообраќаен шпиц.
Денес, релација Автокоманда - Аеродром ја минев точно 2 часа и 40 минути.
И да не бидам вулгарен, ама ...пичка им матер кретенска...

У ред е стари, само ја знам катната гаража, не сум од Скопје и немам поима дека имаат страна за информации. И намали со комплексите, у секоја тема одговараш дрско, а беспотребно. Фала ти ипак и биди поздравен.
druzhe ne sum ni jas od skopje podobro receno nitu nekogas sum cul za ova cudo. Ama sepak i pokraj "STAROSTA" prvo shto mi pajga na pamet e da proguglam bez razlika za sto se raboti!. i da svajcham deka si mlado pile i deka doprava treba da uchish od postarite (poiskusnite) i zatoa probuvam da te naucam kako funkcionira svetov!
sepak sme 21 vek

Eve ushte neshto shto bi te interesiralo!
Garazhava ja pishuva deka bilo ubavo mestence za lopovi!
Citaj gi recenziite i bidi pozdraven

Мене и уште десетина коли минатата сабота во 7:20 не блокираа дваесетина души, ама не се и они криви него оние неписменине џандари кај бриколаж што не пуштија
Јакото беше што сакав да идам десно кај Дабл Три али тој пред мене ваљда мислеше ке преминуваат улица и зема им застана на пешачки као хахаха и копициве као со големи мадиња му застанаа пред кола а можевме да поминеме а реално и можеа да не пропуштат ама ајде начекаа 10мин слава

Мене и уште десетина коли минатата сабота во 7:20 не блокираа дваесетина души, ама не се и они криви него оние неписменине џандари кај бриколаж што не пуштија
Јакото беше што сакав да идам десно кај Дабл Три али тој пред мене ваљда мислеше ке преминуваат улица и зема им застана на пешачки као хахаха и копициве као со големи мадиња му застанаа пред кола а можевме да поминеме а реално и можеа да не пропуштат ама ајде начекаа 10мин слава
На времето го блокираа Мост Близнак 15-20 рабо5ника од Кожара, пријател им бил командирот на полицијата...
Оправдано е да се протестира но не вака, да одат едно 100 коли и да ја Блокираат Зградата на ЕУ кај Нова Македонија, со ТРАНСПАР3НТИ НА АНГЛИСКИ ..СТОП ЗА ИЗВОЗ НА ОПАСЕН ОТПАД во овој корумпиран Протекторат !!!
Пази сега, имаше во медиуми за Седницата на Парламентот 2023 кога на МИСТЕРОЗЕН начин е ПРЕСКОКНАТА точка на ДНЕВ3Н РЕД, Гласање за ЗАБРАНА на УВОЗ на опасен отпад во државата !!!
Сите политички ГОМНАРИ и Владини и Опозициони молчат како Тошо за ова, иако дури ЕУ имала размислувања да забрани извоз на опасен отпад во држави кој не се подготвени.... Така дека мислам топката е кај ЕУ, Народот да им прати порака, кој да е на власт ќе МОЛЧИ И ЌЕ СЕ ПРАИ ЛУД !!!!!!!!
Значи не блокирање на Близнак, пред Собрание и зградата на ЕУ !!!!!!

Еве ти кажи -Зашто искочиле?
И што добиваат кретените освен што прават проблеми на обичните луѓе?
Па проблемите со Вардариште се со години и само се провлекуваат под тепих пошто од денес за утре е. Сега конечно некој излезе и сите сега знаат зашто протестираат и не се заборава одма Вардариште. Значи мора вака за да се освести народот.
Друга работа, треба да ти смета народот што не знае да вози кога ќе заврне малце, пошто цела есен и цела зима ќе бидеш заглавен у гужви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom