Пророкот
Ќе ме биде...
Дали имаме продавница што продава оригинални (музички) албуми кај нас? И каде ако веќе има?
„ЗЕЦ„:
„Мистер компани„:
„Литиум рекордс„, стариот „Југотон„ во ГТЦ, ако се уште „живи„.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали имаме продавница што продава оригинални (музички) албуми кај нас? И каде ако веќе има?
Минимум уште 3 месеци важност треба да има пасошот на влез, секако важи и за деца. Во пракса, барем за во Грција, сум поминал без проблем 6 дена пред истек на пасошот.Пасошот на малиот (2години) е валиден до Март 2026.
Колку треба да е со важност за да може да патува во ЕУ - Бугарија Грција?
Ми се мота низ глава дека требаше пасош да биде валиден 3 или 6 месеци најмалце при пролаз на граница за ЕУ.
Дали важи за деца истото?
Znachi Pokvalitetna AMA evtina?Барам нова машина за перење алишта кои се поквалитетни? Ми треба до 8 кг и да не е многу скапа
Со новиот СИСТЕМ ЕЕС ште биде невозможно во ЕУ да влезеш ако не ти е сецакум пакум...Минимум уште 3 месеци важност треба да има пасошот на влез, секако важи и за деца. Во пракса, барем за во Грција, сум поминал без проблем 6 дена пред истек на пасошот.
Не реков евтина ама 900 евра не би платил да не е од злато ?Znachi Pokvalitetna AMA evtina?
Togash Kutijata prashak i natrten nad kada/korito!
Ili ce kupish evtina kanachka so rok na traenje od 2 Godini ili ce platish podebelo 700-900€ za asolna Maschina.
Vo sekoj sluchaj gledaj na 90 Stepeni programot da trae ispod 2h
Da na e od Zlato??Не реков евтина ама 900 евра не би платил да не е од злато ?
Е што е работата со него ?Сакам да знам што е работата со @Хептаграм XI
Ми фали во религија.Е што е работата со него ?
Во нешто се сомневаш ?
Отвори во катастар страната и барај имотен лист по име и презиме и адресаДали знае некој како и дали може да се провери имотен статус на починато лице? Дали таква информација воопшто ќе дадат?
Значи имотот наводно продаден после смртта, али данокот на недвижнина повторно доаѓа на име на починатата личност. Нели кога ќе продадеш недвижнина данокот автоматски оди на име на новиот сопственик?
Појма немам. Јас таму само се укључувам заедно со Парва пред празник за да ве троламе вас верниците.Ми фали во религија.
Зарем не е модератор веќе?
Љут е нешто.