Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има таксисти што чекаат пред аеродромот Александар Велики?

Често по автопат среќавам аеродромски таксисти, така да сигурно има.

Не знам дали е за овде прашањето,
Продадено е дрво од физичко лице на фирма и плаќањето е извршено преку трансакциска сметка во бруто износ. Ме интересира кој е данокот што треба да се плати, како се пресметува основица и која е даночната стапка?
Да не заборавам, зошто не можам на 0800 од мобилен да свртам?

Има таксисти на аеродром впрочем тоа е стандард ширум светот

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

хммм а дали можеби народна банка би ги сменила?
Би требало но немаш потреба да се мачиш до толку. Влези во некој поголем хотел, замоли ги да ти направат услуга и ќе ти ги сменат по 60 (или да ти дадат банкноти).

Дали знае некој за фирмата RS ROYAL SANA од Скопје што продаваат перници ,јоргани од камила и од мерино се оригинални или све е фалш?

Dali ima prodavnica vo Skopje ova Alpine Center? Ima nekoj poracuvano nesto za vo Skopje? Za kolku vreme stiga, kolku se doplaka i slicno?

Каде можам да најдам вакви чевли кај нас освен во Office Shoes?
CAT-heroP306831-072215-pair

Значи не варијации него стриктно Catterpillar. Office shoes мислам дека се многу скапи

Ме интересира дали имам право на к15 во следнава ситуација:

Во фирмата работев повеќе од 6 месеци т.е од 15.12.2015 до 01.12.2016 и напуштив доброволно т.е дадов отказ. Платата наведена во договорот ја добивав целосно на сметка, договорите беа на определено време (1, 2, 3 месеци...) за 25000 денари за полно работно време од 40 сати неделно и продолжувани со анекс така да немаше прекин на работниот однос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom