Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Уште да се наоѓаше така лесно некоја пекара кај што ќе те примат за да учиш за правење бурек :) Ем одиш без пари да работиш,
ем не те прима :)
Имат ре кај нас, Феникс кај Спаски и Љупчо, Виножито, а и Жито Леб речиси стално барет.

Kolku treba da ima jacina sijalicata nad krevet za citanje?Predlog nekoja kvalitetna svetilka koja se shtrafi na zid.Vi blagodaram

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Како идеше сеа ова со времево, се врати еден саат назад или отиде еден саат напред? У пм еј се забораив не ни глеав на саат, неам појма сеа дали требало да е 2 и пол или 3 и пол и дали е вратено или не. КАЖЕТЕ МИ СЕ НАПИЊАМ!

Како идеше сеа ова со времево, се врати еден саат назад или отиде еден саат напред? У пм еј се забораив не ни глеав на саат, неам појма сеа дали требало да е 2 и пол или 3 и пол и дали е вратено или не. КАЖЕТЕ МИ СЕ НАПИЊАМ!
Еден саат поназад, сега е 2:45.

Еден саат поназад, сега е 2:45.
Значи фактички веќе беше 02:59 и кога чукна за 03:00 се врати у 02:00 и сега пак доживуваме периодот измеѓу 2 и 3 по втор пат?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Значи фактички веќе беше 02:59 и кога чукна за 03:00 се врати у 02:00 и сега пак доживуваме периодот измеѓу 2 и 3 по втор пат?
Па да, мислам дека кога беше 03:00 се врати во 02:00. Пред малце седнав на компјутер и случајно видов дека е вратен сатот.

Ѝ знае некој идентитет на ина многу фина? Баш сакам да дознаам какво искомплексирано суштество е тоа... Цело време си мислам дека е некоја 30 годинашна дебела девица со 3 грама мозок и 400 грама чоколадо...

Ѝ знае некој идентитет на ина многу фина? Баш сакам да дознаам какво искомплексирано суштество е тоа... Цело време си мислам дека е некоја 30 годинашна дебела девица со 3 грама мозок и 400 грама чоколадо...
Остај, тие што ја знаат и го кријат идентитетот намерно ко да е MI6 ебате. И истите тие нема да ти кажат каква е. Сум слушнал само дека не е некоја дебела, али нз као изглеа, ваљда некоја рандом небитна типка е у реален живот.

Остај, тие што ја знаат и го кријат идентитетот намерно ко да е MI6 ебате. И истите тие нема да ти кажат каква е. Сум слушнал само дека не е некоја дебела, али нз као изглеа, ваљда некоја рандом небитна типка е у реален живот.

http://forum.kajgana.com/threads/Ѕвездите-на-социјалните-мрежи.69593/page-45#post-7312644

Дали оваа година ќе има ваучери за таблети за трета година тие што запишале?

Дали оваа година ќе има ваучери за таблети за трета година тие што запишале?
Колку шо се сеќавам за една година беше то чудо. Така и некако се носи година за година. Така да понатаму ќе се знае дали ќе има таблети пак.

Дали знаете јас како страни државјанин во Босна и Херцеговина, работите кои треба да ги терам во Македонија во врска со документи и останато, дали можам да ги решам во овдешната Македонска амбасада?
Дали имаат амбасадите толкава надлежност и која е нивната работа уствари, затоа што стварно поим немам.
Ми требаат документи, за да си предадам за овдешно државјанство, е сега морам да ги поднесувам во Македонија.
Зборот ми е, дали може да се реши во амбасада.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom