gata salvaje
matufa
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 6.882
- Поени од реакции
- 10.440
Nekoj recept za selska tava?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Селско тавиче со модри патлиџаниNekoj recept za selska tava?![]()
Дечки, мислам дека и тема имаше, ама ме интересира сосови за чипсови како да направам?
Лути, солени, благи.. колку поегзотично толку подобро.
Кој може да ми даде рецепта за панцероти. Ми се меси нешто..![]()
Сабајле направив баница со сирење , во тестото ставив топла вода и малце квасец и сол нормално сеа незнаев колку да чекам за кавсецот па од прилика едно 30 мин стоеше така ... корите ги пресукував двапати пошто ми се лепеа и на крај се испокинаа а и многу брашно ставав а не ставив масло скоро ич ...ја печев на 220 степени и стана тврда камен и не личеше на ништо , па сакам да прашам некој што се разбира како да ги добијам онака убави корите рофки како бурекот што е .
Пробај со готови кори кои ќе ги премачкуваш со четче со смеса од кисела вода , масло ,малку квасец .
Не е финтата со готови кори , него зш стврднаа кориве мои кога ги испеков ај што беа искинати ама па и тенки беа доволно да бидат ко за бурек ....
Како успеа толку тенки да ги исучиш?
Инаку штом масло не си ставил , си добил таков резултат.
Ај види овде рецептов дали може да ти помогне овде е убаво опишано.
И трето прашање освен руска салата, која друга салата ја правите за празнициве?
Се знае како се прави сарма, со најновата кошула од дечкото/мажот.Второ прашање сарма како се прави?
И трето прашање освен руска салата, која друга салата ја правите за празнициве?