Сакам да земам Телефонче, ПОМОШ, Нокила или Ел ЏИ

• Креатор на темата Креатор на темата PetarCFC
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 декември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Se dvoumam pomejgu Nokia C5 i LG GT 540, kazete mi koj imal iskustvo i koj e podobar.. ili pak daj te mi predlog nekoj za nekoj telefon slicen na ovoi so tie performansi slicni i pari slicni ve molam POMOS

Ко фирма - Нокиа
Али според OS-ов - LG Пошо ти има андроид

i jas sum naklonet na LG to nekako ama podlsusnav nemalo vo vip prilep... nz nesto slicno so LGto da mi preporacate

i jas sum naklonet na LG to nekako ama podlsusnav nemalo vo vip prilep... nz nesto slicno so LGto da mi preporacate
од каде мислиш да го зимаш од вип? и сакаш припејд или постпејд.. кажи да видиме до колку пари

Ако мислиш од вип нема да го најдеш елќито

од каде мислиш да го зимаш од вип? и сакаш припејд или постпејд.. кажи да видиме до колку пари

Da da, od Vip Prilep, na postpejd dogovor 24 meseci, klasa na dogovor M pretplata 295 denari, i + doplata 2 ili 3 iljadi... primer C5kata e 2000 doplata, a LG 3000 ama se dvoumam.. i ne sum nacisto so da zemam

--- надополнето ---

abe taka mi podrekoja na drugi forumi, za LG, a ne znam oti, na vip.mk go ima vo ponudata

Јас би играл со LG, има андроидче, на Нокиа им пројдоа 5-те минути.

земи си го ел џи то и ич да немаш гајле.. имаш андроид 2.1 верзија
на нокиата им помина времето + коа ке го напуниш нокиата ке ти кочи ко комодоре

abe mene mi go mati umo so gledam bojite na LGto se 256.000, a na Nokiata 16.000.000 i zatoa se dvoumam...

LGto e podobro definitivno. Imas 3 incen ekran na dopir i pogolema rezolucija, imas Wifi a C5 nema, lgto pusta i divx/xvid i ima mnogu dobar dizajn

Што бараш Ел џи кога нема да најдеш.....

зошто да не би нашол тоа ми е интрига што е работата со Ел Џи ов што многу тоа ми го велат дека го нема во продавниците на Вип, а на страната на Вип го има како опција... Пред неколку дена случајно бев во продавницата на Ти Мобајл Прилеп и го имаше Ел Џи ов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom