„Сакам да те :sekss:“ - Комплимент, или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Koмплимент во секој случај, се случило досега во неколку наврати да бидам изненаден од таков предлог, иако никако не би погодил дека и се сфиѓам. За мене е тоа убо, и ако фино ми го образложи тоа, не би ја одбил никако.

Sekako deka e , toa znaci deka si zgoden i deka predizvikuvas erotski zelbi kaj sprotivniot pol , so nikogas ne e losa rabota .

Da ne sakat da imat odnosi so tebe .. e togas imas problemi :smir:

Се зависи од тоа која личност ти го кажува тоа и на кој начин. На пример, ако дотичниот ми го кажуво истото тоа меѓутоа на индиректен начин и убаво спакувано, многу јасно дека би го сфатила како комплимент. Ако пак наместо тоа ми го каже директно, јасно и гласно, многу би ме нанервирало и би се навредила на некој начин затоа што мразам нападни личности. И второво ќе биде комплимент ама за жал ја нема истата тежина како првото :pipi:.

Абе од една страна реално да размислиш, комплимент е. Кое машко би сакал да ебе грда женска ако не па?

Дефинирај грдост! Ако мислиш на фацата, а телото е ок, тогаш ок, а ако е обратно, тогаш ќе се позамислам малку!

Да ги е*ам сите шо мислат дека тоа е комплимент. Се осеќате поубави?

Да ги е*ам сите шо мислат дека тоа е комплимент. Се осеќате поубави?
Прашањето е дали ако те еб*т сите тие што мислат дека е тоа комплимент, ќе ти биде тебе поубаво? :smir:

Прашањето е дали ако те еб*т сите тие што мислат дека е тоа комплимент, ќе ти биде тебе поубаво? :smir:
Имааш нешо да понудиш? Прашањето е дали сфаќаш шо се пишува овде. "Цитирај" стискај кај други членови жити се.

Имааш нешо да понудиш? Прашањето е дали сфаќаш шо се пишува овде. "Цитирај" стискај кај други членови жити се.
Сакаш да кажеш дека сите што мислат дека тоа е комплимент, е затоа што се сметаат за поубави откако ќе се случи тоа и дека е погрешно?

од една страна може дабиде понижувачки и сељачки...све зависи од кој и како е кажано...иако е тенка границата нашо и како у дадениов случај... али као шо кажачлен седум...тотално го поддржувам... да ми каже некој нешо нека си остане за него...да каже некој такво нешо на некоја МИ блиска...ке види ја као сакам да го ебам...

Боље некоја да ми каже дека сака да ме ебе дека сум и секси , отколку да ми каже дека не сум за ебење ич.
Нека ми каже у очи дирекно, голем сум јас , ке поднесам да не заплачам.

Дефинирај грдост! Ако мислиш на фацата, а телото е ок, тогаш ок, а ако е обратно, тогаш ќе се позамислам малку!

Епа машко за да го привлечи женска за ебање, треба или фацата да му се свиѓа, или телото, цицка, гз..... Зависи кај секој различно, но со нешто мора да го привлече. Фала богу нема некоја што со ништо не го привлекла, да посака да ја ебе. Не сте очајни ебаго. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom